Най-добрите 20 статии от БГ Наука за 2022 г.


Реклама:

Безплатен курс „Комуникация на науката“***

От началото на годината до днес (5 декември 2022 г.) ние от БГ Наука сме издали 18 броя на списанието “Българска Наука” и две книги ( „Астрономията през 2022 г.“ и „Науката през XX век“). Това са хиляди страници и много часове в аудио записи, свързани с науката в България и Света.

Изкарали сме тук 20 статии от тези броеве, но е важно да се отбележи, че всеки брой на списанието си заслужава внимание. Всяко интервю, история за български учен и текстовете, разказващи за природата, медицината, историята, астрономията и всички други теми са написани по интересен начин и са винаги актуални.

Може сами да се убедите като видите тези 20 текста. 

Статиите могат да се прочетат в списание “Българска наука”, но сега предоставяме всички тези текстове безплатно за всеки, който иска да се докосне до това знание.

Запишете се и всеки ден ще получавате по една статия направо в своя имейл откъдето ще може да я прочетете цялата. 


Разбери повече за БГ Наука:

***

Избраните 20 статии:


Реклама:

сп. "Българска Наука", брой 168 (Този брой е безплатен)***

Включи се в списъка ни с имейли – получаваш броеве, статии, видеа и всичко, което правим за популяризирането на науката в България.  

Еднократен (Вечен) абонамент​​

Списание “Българска наука” излиза в PDF и ePub и може да се изтегли и чете от компютър, таблет и телефон. Достъпа до него става чрез абонамент, а възможността да се абонирате еднократно позволява да можете да достъпите всички бъдещи броеве без да се налага никога повече да плащате за списанието.