Колко струва безплатното?

Многократно съм писал по тази тема, но явно ще трябва да се повтарям и потретвам.

Вчера пуснах платен вариант на курса ни за автор – http://kupinauka.com/product/1408/kurs-za-avtori-na-bg-nauka-v-pdf.html

Много силно искам да натъртя, че целият курс е БЕЗПЛАТЕН, но ако някой иска да го притежава в добре оформен PDF файл, може да го получи срещу скромните 9 лв.

Направихме го, защото получихме запитвания дали може да се прескачат модули или курсът да се вземе наведнъж – е, вече може.


РЕКЛАМА:

***

За да няма обърквания: съдържанието на файла е едно към едно с това, което получавате, когато се регистрирате за БЕЗПЛАТНОТО му получаване.

Курсът е изработен от мен (Петър Теодосиев) и Росица Ташкова, с която правим 100% от всичко, свързано с БГ Наука. Две списания, поддръжка на два уебсайта (nauka.bg и medicina.nauka.bg), Фейсбук страница, няколко инициативи, онлайн магазина KupiNauka.com и т.н.

Ние не сме на заплата от някоя институция, нито сме богати наследници – просто мечтатели-идеалисти. 🙂

Стараем се да бъдем полезни колкото се може повече на всички вас, които се интересуват от наука и знание.

Скоро пуснах поста “5 “тайни” за сборника “Българска наука в действие”, който не го е видял да го прочете, ще му бъде полезно или поне интересно.

Получих имейл, в който ми се обясняваше, че едва ли не ние сме измислили курса, за да печелим пари (хахахаха), а не толкова да бъдем полезни на хората. Идеята на курса най-вече е да бъде полезен, а ако ние сме причината да подобрите някое и друго умение – постигнали сме и целта си.

Но както казва Хенри Форд, всеки труд трябва да бъде ценен и възнаграден. След като отворихме електронния магазин КупиНаука, чрез който да се издържаме, създадохме второ БЕЗПЛАТНО списание, посветено на медицината и оформено като портал, подехме инициативата „100 лица зад българската наука”, чрез която да сближим учените и обществото, започнахме да издаваме и специализирани списания, обхващащи статии в конкретни научни области, сайтът стана истинска медия, създадохме онлайн курс, както и първия в България конкурс за рисунка с микроорганизми върху хранителна среда Агар Арт, а сме ви подготвили и още много нови неща за в бъдеще.

Затова тук искам да благодаря на всички, които ни имат доверие и се възползват от допълнителните продукти, които създаваме – здравословните взаимоотношения се основават на взаимен обмен, на двупосочно даване и получаване. Заедно правим Българска Наука!


Европейска нощ на учените 2022 г.: