Търсене
Close this search box.

Стани част от каузата на БГ Наука!

БГ наука е независима медия за популяризиране на науката и знанието.

 

Нашата кауза е да поднасяме научна информация на разбираем език и да поддържаме жив интереса към знанието в българското общество.

За целта, създаваме и разпространяваме научна информация във всички съвременни канали за комуникация, а именно онлайн сайт, онлайн научно списание, YouTube канал, научен подкаст, Facebook, Instagram и LinkedIn пространството. 

Вярваме, че популяризирането в точно тези информационни канали ще ни помогне да достигнем до публика от всички възрасти, в която да събудим или подхраним научния интерес. 

От май месец 2022 г. nauka.bg има нов дизайн и функционалности, за да може още по-лесно да се чете и достъпва съдържанието, което правим. Създадохме и удобно и лесно място за всички абонати – в блог поста „Абонаментът става общност“ може да прочетете повече.

Ако и вие вярвате, че тази кауза е важна и че от будния интереса към науката зависи бъдещето на всички ни, подкрепете ни, като си направите месечен абонамент за онлайн списание Българска Наука на стойност 4.50лв на месец.  / или годишен абонамент.

 

По този начин вие не просто ще станете част от една значима кауза, а ще получите и достъп до всички досега излезли броеве на списанието, както и до всеки следващ брой + достъп към документалните филми, които правим за абонати.

 

 

 

 

Включи се в списъка ни с имейли – получаваш броеве, статии, видеа и всичко, което правим за популяризирането на науката в България.  

Еднократен (Вечен) абонамент​​

Списание “Българска наука” излиза в PDF и ePub и може да се изтегли и чете от компютър, таблет и телефон. Достъпа до него става чрез абонамент, а възможността да се абонирате еднократно позволява да можете да достъпите всички бъдещи броеве без да се налага никога повече да плащате за списанието.