Търсене
Close this search box.

Абонаментът става общност

От много време се опитваме да направим четенето на списанието и статиите в него по-лесно и приятно. Опитахме много възможности в самия сайт nauka.bg. До някъде успяхме с предоставянето на достъп до статиите вътре в сайта, но не беше това, което искахме. Липсваха много неща. 

Сега обаче всичко това се промени. Намерихме перфектната платформа, в която всички желания на читателите ни се удовлетворяват 🙂
Зарежда бързо и вътре може да се намерят всички броеве на списанието. Има място за дискусии. Чрез приложение за телефон може да се влиза и чете лесно, бързо и приятно всяка статия и пост.

Целта ни е да направим едно мястно за всеки любознателен и искащ повече информация българин. My.Nauka.bg е допълнение към сайта nauka.bg, но и общност. Място, където всеки може да комуникира, споделя и задава въпроси на хора като него – любознателни, интелигентни и добронамерени.

Ето и как изглежда my.nauka.bg
Място, където ще можете да намерите всички броеве лесно и достъпно чрез браузър или мобилно приложение за Android и iOS.

Освен да свалите броя в pdf, epub и mobi статиите ще могат да се четат направо през my.nauka.bg. Лесно и достъпно през всяко устройство.

Също така директория с различни теми и постове, които ще може заедно да коментираме. Освен екипа на БГ Наука, така и всеки един абонат ще може да поства, да задава въпроси и да участва в дискусии.
Една вътрешна социална мрежа между всички абонати на БГ Наука.

В платформата ще може да се създават аудио и видео стаи, в които ние ще каним автори на статии и други учени, които само за абонатите ще обсъждат интересни теми, както и ще отговарят на вашите въпроси.

Ако се питате каква е тази платформа и кое ѝ е уникалното може да разгледате сайта https://heartbeat.chat/ Не само, че е много лесна за използване и има всичко необходимо, но и се добавят нови и нови технически възможности, които ще бъдат в полза на абонатите на списанието.

Ние не само популяризираме науката в България, но и създаваме много разнообразно съдържание на разбираем език.

Годината (2022 г.) в цифри:

  • Над 3000 поста в социалните мрежи 
  • Над 700 нови публикации в NAUKA.BG 
  • Над 100 епизода в подкаста на БГ Наука
  • Почти100 нови видеа в YouTube
  • 2 книги
  • Над 100 интервюта с български учени
  • 19 броя в PDF
  • Над 6 милиона преглеждания на постовете в Facebook замо за септември 2022 г.

Разбери повече за БГ Наука:

 

АБОНАМЕНТ за БГ Наука

Всеки месец нов брой с 20 статии за науката в България и света
от български автори и учени на разбираем език. 

 

 

Моля, не пропускайте това (1 минута четене)

БГ Наука моли за вашата подкрепа. Ние сме организация с нестопанска цел и се борим за каузата да направим науката по-близка до хората, като създаваме статии, видеа, аудио материали и други видове полезно и лесно разбираемо съдържание, безплатно в интернет.

Нямаме реклами в сайта и може да се чете приятно и лесно. Това пространство е ваше. 

Не бъдете от тези 99%, които подминават това съобщение. Бъдете от хората, които искат промяна.

Направете услуга на себе си и подкрепете БГ Наука, като се абонирате за 9 лв. на месец за сп. „Българска наука“

Ако можете да си позволите по-голяма сума може да направите Еднократен/Вечен абонамент за БГ Наука или да направите дарение към “Сдружение Форум наука” за повече безплатно полезно научно съдържание на български език. Повече тук >>

Включи се в списъка ни с имейли – получаваш броеве, статии, видеа и всичко, което правим за популяризирането на науката в България.  

Еднократен (Вечен) абонамент​​

Списание “Българска наука” излиза в PDF и ePub и може да се изтегли и чете от компютър, таблет и телефон. Достъпа до него става чрез абонамент, а възможността да се абонирате еднократно позволява да можете да достъпите всички бъдещи броеве без да се налага никога повече да плащате за списанието.