Търсене
Close this search box.

Защо очаквате да научавате сериозни неща във Facebook?

Защо очаквате да научавате сериозни неща във Facebook?

Защо очаквате да научавате сериозни неща във Facebook?

Защо очаквате да научавате сериозни неща във Facebook?


Направи дарение на училище!***

Страницата на БГ Наука във Facebook има над 25 000 последователи. Всички тези хора по един или друг начин се вълнуват от наука, образование или просто им е интересно какво пускаме в социалната мрежа. Има такива, които редовно четат списанието и сайта.

Има обаче много хора, които коментират под  различни забавни видеа или снимки, които пускаме и директно питат къде е науката в смешното видео, показващо плуващи прасета на Карибите, примерно.

Много е просто – предназначенито на тези публикации е развлечение. Идеята на всяка медия, бизнес, или бранд е да популяризира своята работа, да привлича повече клиенти или последователи, а това става, когато ги забавлява и разведрява ежедневието им, доколкото може.

На всички, които все още мислят, че трябва в страницата на „Българска наука“ да има само сериозни неща, бих препоръчал да прочетат списанието, има толкова материали всеки месец, че едва ли ще им остане време и за Фейсбук страницата ни, а ако все още имат време и желание за сериозни новини или статии, свързани с наука, могат да хвърлят един поглед на второто ни списание – „Българска наука и медицина”, където също има над 150 страници достъпна медицинска информация, предназначена за всеки, но не по-малко актуална и научно издържана.

downloadНие ще продължаваме да се забавляваме със смешни клипчета и снимки, които според нас са свързани с науката по своеобразен начин и каним всички да го направят с нас, защото науката е забавна, науката е интересна и чрез науката можем да бъдем едновременно щастливи и образовани. Ще продължаваме да работим и върху сериозните статии, които се публикуват в списанията „Българска наука“ и „Българска наука и медицина“.


Разбери повече за БГ Наука:

***


Вземете (Доживотен) абонамент и Подарете един на училище по избор!***

Включи се в списъка ни с имейли – получаваш броеве, статии, видеа и всичко, което правим за популяризирането на науката в България.  

Еднократен (Вечен) абонамент​​

Списание “Българска наука” излиза в PDF и ePub и може да се изтегли и чете от компютър, таблет и телефон. Достъпа до него става чрез абонамент, а възможността да се абонирате еднократно позволява да можете да достъпите всички бъдещи броеве без да се налага никога повече да плащате за списанието.