Вижте брой 145 и преценете дали да се абонирате.

Вижте брой 145 (септември 2021 г.) и сами преценете дали да се абонирате.

 Стани част от каузата на БГ Наука!

БГ наука е независима медия за популяризиране на науката и знанието.

Нашата кауза е да поднасяме научна информация на разбираем език и да поддържаме жив интереса към знанието в българското общество.

За целта, създаваме и разпространяваме научна информация във всички съвременни канали за комуникация, а именно онлайн сайт, онлайн научно списание, YouTube канал, научен подкаст, Facebook, Instagram и LinkedIn пространството. 

Вярваме, че популяризирането в точно тези информационни канали ще ни помогне да достигнем до публика от всички възрасти, в която да събудим или подхраним научния интерес. 

Ако и вие вярвате, че тази кауза е важна и че от будния интереса към науката зависи бъдещето на всички ни, подкрепете ни, като си направите месечен абонамент за онлайн списание Българска Наука на стойност 4.50лв на месец. 

По този начин вие не просто ще станете част от една значима кауза, а ще получите и достъп до всички досега излезли броеве на списанието, както и до всеки следващ брой + достъп към документалните филми, които правим за абонати.

 

Последната година се фокусирахме изцяло върху създаване на съдържание за списанието ни (Българска наука). Направихме над 20 броя в PDF, а общият брой на четенията им е над 50 000.

 

 

 

 

 

 

 

 

Включи се в списъка ни с имейли – получаваш броеве, статии, видеа и всичко, което правим за популяризирането на науката в България.  

Сп. Българска Наука, брой 162: