Тествай абонамента с тези 4 бр. за 1 лв.

 

Имаме коментари под постове на хора, които не са доволни от факта, че има статии, които са на половина и трябва да платят, за да ги четат. 

Идеята е да покажем какво слагаме в списанието и ако ви харесва може да отделите сумата равна на едно кафе и да вземете броя. В него ще получите огромного количество знание, нова информация, а и ние сме единствените, които се борим да популяризираме науката в България. Това ви ще ви направи и съпричастни с каузата да се говори за наука и тя да достига до повече хора.

Ако се чудите за вас ли е списанието, какво има вътре и други подобни въпроси може да видите “4 броя на БГ Наука за 1 лв.”


РЕКЛАМА:

***

Давате по 25 стотинки за брой, а плащането отнема 30 сек.

 

Общо над 700 стр. интересна и полезна информация за науката в България и света от български автори.

Идеята на това е да Ви покажем без никаква загуба за вас, че списанието си струва, лесно се плаща и цената наистина е символична.

От тук може да вземете 4 броя за 1 лв.https://kupinauka.com/product/4-broya-na-bg-nauka-za-1-lv

Ако искате да получавате всеки нов брой и достъп до всички излезли за 2,5 лв. на месец се абонирайте от тукhttps://kupinauka.com/page/abonament

Абонамента помага всеки ден да публикуваме безплатно интервюта, видеа, статии, новини, подкаст и много други материали, които популяризират науката в България напълно свободно и достъпно.


Европейска нощ на учените 2022 г.: