сп. „Технологии”


Брой 1

BgTech1.3588.jpg

 Изтегли!


В първия брой ще намерите исторически факти за българската авиация, заедни от първите кораби и как се заражда идеята за хеликоптера.
Всичко на Международната Космическа Станция (МКС).
Руското оръдие KS-19, бронетехниката и Мig-23.
И накрая ще се върнем във времето когато човека си е помислил за построяването на първата пирамида…

Брой 2


В този брой ще се запознаете със историята и системата на телескопа Хъбъл. Българския избор Ф-18. Въздушните на
Негово Величество войски. Първите опити за откъсване от земята с хеликоптер. Руското КС -19 ( 100 мм. оръдие ). Американската бронетехника Bradley и руския LuAZ. Системи за стабилност при автомобилите. Как работи HDD-ка и поредния велик архитект Инени.

Брой 3


В този брой ще се върнем в годините на възраждане в българското авиостроене. Ще разгледаме епохите на едни от най-големите мореплаватели в човешката история. Първите опити и постижения в автомобилостроенето. Произходът и същността на танка. Една  английска пушка – история и как човек построил Луна над Вавилон.

Брой 4
4.jpg

Изтегли!


В този брой ще намерите информация за седем различни модела самолети на Boeing (Боинг).
Ще се запознаете с първите релсови машини – влакове. Какво трябва да знаем за зимните гуми. Всичко за Неутрино Обсерваториите и ще ви запознаем с двата най известни пистолети, а именно Desert Eagle и Глог. Тук ще намерите информация за Гръцките кораби, както и за бъдещия проект „Корабът на свободата” – морския град. Съграждането в „Българска Авиация” и „Градостроителят на Идеалния Полис” – Хиподам.


Брой 5
Attached Image: 5.jpg

Изтегли!


В този брой ще прочетете технологични новини. Не смъртоносните оръжия и съвременният тероризъм – статия разкриваща бъдещите проекти с борбата с престъпността и тероризма. Обща характеристика и развитие на езика SNOBOL, поредната статия в развитието на железопътните превозни средства. Марсоходите обикалящи червената планета…новия F/A-22A „Раптор” и великия архитект Динократ.