Ревюта за КупиНаука

Попитахме нашите клиенти какво мислят за продуктите, които са взели от нас. Ето и обратната връзка на някои от тях.

Добавям и снимки от оригиналния имейл.

Ревю 1

Здравейте,

Това е моето ревю за тениски, които закупих от вас –


РЕКЛАМА:

***

Купих три тениски за подарък мъжка тениска Птици, мъжка тениска Ресвератрол, дамска тениска Диви животни

изключително добра материя, хубав печат

харесват ми моделите

доволна съм и бих поръчала отново за себе си и за подарък

успех!

Поздрави,

Златка

 

 

 

Ревю 2

Здравейте,

Ето ревюто: Купих си колието „Дъбово листо“ с черна, текстилна връвчица (по-късата, 45 см.) и ми хареса. Мислех дали да не взема с кафява, но избрах черното, като по-универсален цвят. Колието може и да се носи на ръка, като гривна, с омотана няколко пъти връвчица, става ефектно.

Лек и успешен ден 🙂

Наталия

 

 

Ревю 3

Здравейте, пиша Ви във връзка с ревю на тениска. Преди няколко месеца си купих от вас тази тениска: Дамска Тениска – Антични Животни . Купих я, защото много ми хареса колко е семпла и същевременно забавна и оригинална. Хубаво е, че има различен избор на цветове, освен това тениските Ви са 100 процента памук, което е просто супер. Когато попаднах на сайта и разглеждах различните тениски се двоумях между няколко, които много ми харесваха, накрая избрах тази в син цвят. Надявам се сега да си купя още една тениска от вашия магазин, защото наистина са хубави и идеята всичко да е свързано с наука много ми харесва.

Благодаря, лек ден и доскоро!

 

Ревю 4

Благодаря Ви много, че имате страхотни идеи за нестандартни тениски. Географът, на когото я подарих, води с нея часовете си в училище и учениците много я харесаха 🙂

Поздрави,

Цвети

 

Ревю 5

 

Здравейте,

До момента съм закупила три колиета от магазина Купи Наука. Първите две са молекулата на серотонина и молекулата на допамина, които бяха подаръци. Доставих искрена радост на собствениците им. Носят ги с удоволствие. Третото колие избрах за мен – съзвездие „Голяма Мечка“. Очарована съм от качествата на медицинската стомана като здравина, лекота и корозоустойчивост. Харесва ми изработката без остри ръбове. Предпочетох да окача за верижка само единия край на колието („дръжката“). Спрях се на „голямата мечка“, защото свързвам това съзвездие и с българското му име – Колата. Волската кола ми служи и за препратка към слънчевия ни календар, като аз съм родена в годината на Вола. Така се завърта един кръг от познания от далечни времена до днешни дни на високи технологии и всичко това прави носенето на едно такова колие смислено. Като добавим и съзнателната подкрепа за списанието чрез закупуване на колие, смисълът се задълбочава.

Сърдечни поздрави!

Мариета

 

Ревю 6

Здравейте, изпращам Ви моето ревю за колие „Ленивец“.

Много качествена изработка. Изключително оригинално хрумване за колие, приятелката ми го носи с удоволствие. Препоръчвам на всеки любител на тези животни а и като цяло на хората, които търсят нещо нестандартно!

Поздрави,
Георги Петровски

 

 

Ревю 7

Здравейте, пиша Ви във връзка с ревю на тениска. Преди някоко месеца си купих от вас тази тениска: Дамска Тениска – Антични Животни . Купих я, защото много ми хареса колко е семпла и същевременно забавна и оригинална. Хубаво е, че има различен избор на цветове, освен това тениските Ви са 100 процента памук, което е просто супер. Когато попаднах на сайта и разглеждах различните тениски се двуомях между няколко, които много ми харесваха, накрая избрах тази в син цвят. Надявам се сега да си купя още една тениска от вашия магазин, защото наистина са хубави и идеята всичко да е свързано с наука много ми харесва. Благодаря, лек ден и доскоро! (Стефан)

 

 

Ревю 8

Здравейте,
закупих гривна ОКСИТОЦИН на дъщеря ми и бях искрено щастлива да видя приливът на щастие в очите й – беше много приятно изненадана, че съм отгатнала желанието й да има такава гривна и я носи с удоволствие.
Благодаря за чудесната идея!
Поздрави,

Снежана

 

Ревю 9

Много си обичам и двете колиета от вас – това с Голямата мечка го нося непрекъснато и ми харесва, че не се влияе от атмосферните условия и дейностите, които извършвам. Дали съм под душа, пече ме слънце или се потя на спорт – то е с мен. И понеже е от медицинска стомана няма нужда постоянно да го свалям и слагам. Ура!
Изпращам и линк към снимка в инстаграм (макар че реално го има на много мои снимки, понеже постоянно го нося): https://goo.gl/ZB8Dj3

Поздрави,
Деси (от Успелите:)

 

Всеки, който има мнение или иска да остави ревю може да го направи на admin@nauka.bg или тук долу в коментарите.

Благодарим на всички които чрез своите поръчки помагат сп. „Българска Наука“ да излиза и да се развива.

 

 

 


Европейска нощ на учените 2022 г.: