Блог на Петър Теодосиев 

Как да четете списание БГ Наука през телефона си

Петър Теодосиев

Все повече хора започват да използват телефоните си за четене на новини, статии и дори списания.

Преди броени дни пуснахме анкета с няколко въпроса, чиято цел е да получим обратна връзка от вас – нашите читатели, за да разберем как да подобрим качеството на това, което ви предлагаме и да се чувстваме още по-добре заедно. 🙂 19,8% от отговорилите към момента биха искали да могат да четат списанието през мобилно устройство. Затова тук ще опиша как супер лесно и бързо да четете всеки брой на БГ Наука през своя телефон както онлайн, така и офлайн. Това важи и за много други списания.

Винаги сме качвали всеки нов брой в сайта https://issuu.com, който създава виртуално симулиране на разлистване и изглед на списание. През тази система много от нашите читатели четат списанието на своя компютър, но сайтът е перфектен и за мобилни телефони. Може да изтеглите тяхното безплатно приложение (ТУК) за още повече функции, четене без интернет на списания и т.н. – https://goo.gl/CMOx8h

Първо влизате тук (или отваряте приложението): https://issuu.com/bgnauka или пишете в търсачката bgnauka или Българска наука.

Избирате кой брой искате да четете.

 

Така може да намерите кой материал искате да прочетете, да увеличите на „цял екран“ страницата, да приближите колкото искате, за да ви е удобно да четете и да прелиствате страниците лесно и удобно. Приложението е все едно направено за БГ Наука. 🙂

Ако имате приложението, ще може да сваляте всеки брой, който искате и да го четете, дори когато нямате интернет. По този начин независимо къде и кога ще може да научавате най-новото от науката в България и света.

Вижте и видеото, което добре показва как да четете всяко списание онлайн и офлайн.

Добави коментар

avatar
  Subscribe  
Извести ме

Related posts