Как да четете списание БГ Наука през телефона си

Петър Теодосиев

Все повече хора започват да използват телефоните си за четене на новини, статии и дори списания.

Преди броени дни пуснахме анкета с няколко въпроса, чиято цел е да получим обратна връзка от вас – нашите читатели, за да разберем как да подобрим качеството на това, което ви предлагаме и да се чувстваме още по-добре заедно. 🙂 19,8% от отговорилите към момента биха искали да могат да четат списанието през мобилно устройство. Затова тук ще опиша как супер лесно и бързо да четете всеки брой на БГ Наука през своя телефон както онлайн, така и офлайн. Това важи и за много други списания.

Винаги сме качвали всеки нов брой в сайта https://issuu.com, който създава виртуално симулиране на разлистване и изглед на списание. През тази система много от нашите читатели четат списанието на своя компютър, но сайтът е перфектен и за мобилни телефони. Може да изтеглите тяхното безплатно приложение (ТУК) за още повече функции, четене без интернет на списания и т.н. – https://goo.gl/CMOx8h

Първо влизате тук (или отваряте приложението): https://issuu.com/bgnauka или пишете в търсачката bgnauka или Българска наука.


РЕКЛАМА:

***

Избирате кой брой искате да четете.

 

Така може да намерите кой материал искате да прочетете, да увеличите на „цял екран“ страницата, да приближите колкото искате, за да ви е удобно да четете и да прелиствате страниците лесно и удобно. Приложението е все едно направено за БГ Наука. 🙂

Ако имате приложението, ще може да сваляте всеки брой, който искате и да го четете, дори когато нямате интернет. По този начин независимо къде и кога ще може да научавате най-новото от науката в България и света.

Вижте и видеото, което добре показва как да четете всяко списание онлайн и офлайн.


Европейска нощ на учените 2022 г.: