Блог на Петър Теодосиев 

Обучението в Обединеното кралство отваря врати за много възможности

На изложението Study UK в София ще научите директно от източника всичко, което ви е необходимо да знаете за британското висше образование.

 

Заповядайте в събота на 21 октомври, от 11:00 до 17:00 часа в София Хотел Балкан, пл. Св. Неделя 5 (бившия х-л Шератон).

Изложението е безплатно, но е необходимо да се регистрирате онлайн.

Какво да очаквате на изложението?
Ще имате индивидуални срещи с представители на водещи британски университети, сред които King’s College London, University College London, The University of Manchester и др.

Можете също да се консултирате с експерти от Изпитния отдел на Британски съвет относно теста по английски IELTS, който е необходим за кандидатстване в чужбина. Научете повече.

Ще има ли промяна заради Брекзит?
Британското правителство вече потвърди, че за настоящите студенти от ЕС и за тези, които започват обучението си през 2018-19 академична година, няма да има никакви промени по отношение на техните такси и възможността им да кандидатстват за студентски кредити.

Тази гаранция се отнася за пълния период на съответния курс на обучение, дори той да приключва след като Обединеното кралство вече е напуснало ЕС.

Добави коментар

avatar
  Subscribe  
Извести ме

Related posts