Искате ли да сте един от учените, работещи по проектa „Науката решава проблеми“?

Иновациите са нашето бъдеще, преплитане на идеи, технологии, различни клонове на науката, визия за развитие, решения за разрешаване на съществуващи проблеми и най-вече екип от креативни, знаещи и можещи специалисти. А кой по-добре може да работи и реши проблемите, които хората, бизнесът и държавите имат, от учените? С тази убеденост, че именно вие учените, сте най-обещаващите иноватори, ние от БГ Наука решихме да започнем нова инициатива в допълнение на събитията ни „Науката решава проблеми“.

Идеята е да съберем проактивни учени от различни науки, искащи да решат важни проблеми (на бизнеса, на обществото, на хората). Ние вярваме, че обединявайки различни специалисти в мултидисциплинарни екипи ще спомогне да разработим заедно устойчиви иновации, интересни за бизнеса и даващи възможност комерсиализацията им по моста наука-бизнес.

 

Взимайки участие в проекта, Вие ще участвате в периодични срещи и онлайн комуникация в екип от учени по разрешаването на конкретни проблеми с помощта на ментор-фасилитатор, специалист по разработване и управление на иновации и иновационни проекти.

 

Иновациите, които ще разработваме ще бъдат предоставяни на бизнеса, политиците, медиите и обществото, за да може да бъдат приложени в реална среда, за да можем да изминем заедно пътя от науката към бизнеса и индустрията.

Вярваме, че именно чрез действие, проактивност и желание ще се стигне до реален резултат. Искате ли да сте един от учените, работещи по проект „Науката решава проблеми“, да развивате иновации и да решавате проблеми? Моля попълнете формата по-долу, за да Ви включим в проекта.

 

Ако имате въпроси може да се свържете с нас на admin@nauka.bg

 

Събирането на лични данни е съобразено с GDPR и информацията ще бъде използвана само за комуникация свързана с инициативата „Науката решава проблеми“