БГ Наука Курс – Бизнес за учители

 

От известно време искам да направя този курс, защото много учители, които познавам имат знанията, уменията и дори желанието да започнат частни уроци, но най-вече времето им не достига. Също така смятам, че това би помогнало много на образованието в България. Колкото повече хора допринасят по един или друг начин за това учениците да имат повече възможности да подобряват знанията си, толкова по-голяма промяна ще виждаме и в света около нас.

Този курс цели да ви даде достатъчно технически познания, за да стартирате без проблем свой платен или безплатен курс, уроци и т.н.

 


РЕКЛАМА:

***

Много е важно да разберете, че за придобиването на популярност и за да направят информиран избор, потенциалните ви бъдещи ученици трябва да получат на първо време безплатно полезно съдържание от вас.

 

Какво целя с този курс?

  1. Да мотивирам повече учители да използват интернет и социалните медии, за да достигнат до учениците.
  2. В България има над 80 000 учители. Бих искал да подкрепя тези от вас, които са дейни, като ви предложа начини да получавате допълнителни доходи, използвайки новите технологии.
  3. Да променим заедно българското интернет пространство и вместо фалшиви новини, да има полезно съдържание за ученици, студенти и всички любопитни хора.

 

Какво е нужно, за да изкарате курса и да започнете да прилагате наученото?

  1. Да сте добър учител – това означава да стимулирате учениците да учат и да се развиват.
  2. Да имате поне някаква компютърна грамотност.
  3. Да имате голямо желание ВИЕ да учите и да се развивате.
  4. Търпение – това е едно от най-важните умения, които ви трябват, за да създадете стабилно онлайн присъствие и влияние.

 

Не е нужно да чакаме от държавата, защото държавата сме всички ние, които живеем тук. Много хора не искат да правят нищо без да им се плати, сега имате възможност сами да вземете нещата в ръцете си и да си докарвате приходи от нещата, които вече знаете и правите.

Бъдете вдъхновение и давайте полезно съдържание, което да промени България!

 

ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ КУРСА, СЕ ЗАПИШЕТЕ ТУК:
(Ще получавате на всеки три дена нова информация по имейла)

 

ВАЖНО: След попълване на полетата трябва да получите имейл с първи модул. Ако обаче не сте го получили, проверете в папка СПАМ или сред рекламните съобщения, ако използвате GMAIL.

 

 

Курсът е изготвен от екипа на Българска Наука:

Петър Теодосиев (главен редактор на списание Българска Наука) и Росица Ташкова (редактор на nauka.bg и medicina.nauka.bg).

Ето какво сме ви подготвили в 5 модула 🙂

 


Европейска нощ на учените 2022 г.: