KupiNauka.com – магазина на БГ Наука

Идеята за продуктите дойде спонтанно и мисля доста на време. Пуснахме първите четири колиета точно преди Коледа и предлагахме само тях до Нова година. След това  започнахме да добавяме нов вид колие почти всяка седмица. Сега имаме над 25 вида и продължаваме да добавяме нови и нови модели. Скоро може да очаквате по-голямо разнообразие и от мъжки варианти. Също така пуснахме и тениски, като в началото бяха само 3 вида, сега са повече, а скоро ще има и още.

В момента се предлагат и повече от 150 книги на три от най-големите издателства в България (Изток-Запад, Колибри и Вакон).

Също така пуснахме и поредица „Възраждане“, която е специализирана само с книги, излезли преди повече от 100 г. Ние сме единствените, които ги предлагат в дигитален формат и така всеки може да има достъп до богатството на българския печат преди Освобождението, по царско време и книги издадени в странство, но засягащи България.

Преди по-малко от месец излезе и най-новият ни продукт – сп. „Българска наука и медицина“, което се предлага на цена от 3,99 лв.

Истината е, че магазинът издържа на 100% цялата дейност на БГ Наука. За това  за нас е важно магазинът да бъде на необходимото ниво. Това, което искаме е да разпространяваме науката по всякакъв възможен начин. Дали това ще са колиета, електронни книги, тениски и др., няма значение – важното е хората да имат постоянен достъп до науката, защото тя е всичко около нас.


РЕКЛАМА:

***

Тепърва ще се развиваме и ще добавяме нови и нови продукти. 🙂

Подкрепете популяризирането на науката като си купите нещо от магазина!

 

www.kupinauka.com


Европейска нощ на учените 2022 г.: