Търсене
Close this search box.

K-TRIO ЗА ВСИЧКИ: Обиколки с беседи от РИМ – София

K-TRIO ЗА ВСИЧКИ: Обиколки с беседи от РИМ – София

K-TRIO ЗА ВСИЧКИ: Обиколки с беседи от РИМ – София

K-TRIO ЗА ВСИЧКИ: Обиколки с беседи от РИМ – София


Направи дарение на училище!***

Час K-TRIO ЗА ВСИЧКИ: Обиколки с беседи от РИМ – София Линк/Адрес
15.30-16.30
    • Изчезналата улица – д-р Даниел Иванов, РИМ – София турът е посветен на изчезналите сгради от едноименната улица Търговска, изчезнала след Втората Световна война. Свързан с проект КЛаДА-БГ – CLaDA-BG за дигитализация на НКЦ 
    • Сградите разказват –Йордана Николова, РИМ – София турът е свързан  с НКЦ  от архива на РИМ – Сοфия, дигитализирано по проект КЛаДА-БГ – CLaDA-BG, като досиетата на сградите са обогатени с исторически справки за личности и събития и 2D и 3D модели на обектите. 
  • Експозициите на РИМ – София ще са със свободен вход за участниците в работното време. 

Сборен пункт: 

Вход централната сграда на РИМ – София, пл. Бански, 1

Времетраене: 

50 мин.-1 час.

 

 


Разбери повече за БГ Наука:

***

ИЗТЕГЛИ В PDF ОТ ТУК >>

ИЗТЕГЛИ В PDF ОТ ТУК >>

 

Абонаментът за списанието помага за развитието на целия проект, като получавате в рамките на една година над 11 броя и достъп до уникално съдържание, което е достъпно само за тези от вас, които са се абонирали: научете повече тук.  ВЗЕМИ АБОНАМЕНТ ОТ ТУК->


Вземете (Доживотен) абонамент и Подарете един на училище по избор!***

Включи се в списъка ни с имейли – получаваш броеве, статии, видеа и всичко, което правим за популяризирането на науката в България.  

Еднократен (Вечен) абонамент​​

Списание “Българска наука” излиза в PDF и ePub и може да се изтегли и чете от компютър, таблет и телефон. Достъпа до него става чрез абонамент, а възможността да се абонирате еднократно позволява да можете да достъпите всички бъдещи броеве без да се налага никога повече да плащате за списанието.