Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Йосиф Баракат е на 20 години от Варна и учи във Военноморското училище “Никола Вапцаров” със специалност Корабоводене. Неговото поле на изява в случая са информационните технологии. Чрез проект „Студентски практики – фаза 2“ финансиран по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ той се запознава с различни сфери на информационните технологии и по-конкретно – дигиталният маркетинг. Като практикант във фирма 411 Маркетинг той работи със своите колеги всеки ден по различни проекти, занимават се с изграждането на уеб сайтове и много други неща.

Сред хобитата му са правенето на уеб сайтове, ходенето на фитнес и играта на футбол и баскетбол.

Работа по проекта

Той смята участието си в проект „Студентски практики – фаза 2“ на Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“  за изключително интересно, тъй като това, което прави е полезно и за самия него. Благодарение на този проект студентите получават едни знания, които човек не може да получи просто така, от един професионалист, който всеки ден се занимава с тях, третира ги като негови приятели и дава всичко от себе си те да научат нещо ново. Още повече – хората плащат за доста скъпи курсове за да научат нещата, които студентите тук получават наготово.

 


РЕКЛАМА:

***

Интересен факт

Любопитен факт е, че той учи корабоводене, а всъщност пише кодове.

Настояща работа

В момента той работи върху личен проект, който не е точно свързан с дигиталния маркетинг, а по-скоро с индустрията с видео игрите. В него също има програмиране и общи неща, с тези, които изучава в “411 Маркетинг”, което освен като хоби би могло да му донесе ползи и за бъдещето.

 

Всички визитки вижте тук: https://nauka.bg/category/centrove/

[ЧАСТ 2] Лицата на Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“

Изтегли броя в PDF от тук: https://nauka.bg/licata-opnoir-sept/