Инженерство в действие!

„Аз, инженерът“ за четвърта поредна година  надхвърли рамките на традиционния кариерен форум и се превърна в кауза за реализация на младите инженери в България.

Инициативата намери много последователи и приятели, които откриха своето вдъхновение и призвание в инженерството.

Студенти, млади професионалисти и ученици са сред аудиторията на форума, за които „инженер“ не е просто професия, а призвание.

„Инженерство в действие“ е мотото на тазгодишното издание, което ще се проведе на 6 април в зала 5 на Интер Експо Център.


РЕКЛАМА:

***

От 10 до 18 часа посетителите на форума ще имат възможност да се запознаят с дейностите и технологичните разработки на водещи български компании. Ще могат да се потопят във вдъхновяващи презентации на млади инженери, за които професията е призвание. Да чуят от практици какви са  „Качествата, които могат да помогнат на един инженер за това да бъде по-успешен в това, което прави“. Да се включат в работилници, създадени с цел  да дадат  възможност да се докоснат до иновациите и да запалят въображението им.

Въздействаща програма

Работилници, дискусии, състезания и награждаване на победителите от BEST Engineering Week’17 са част от програмата на „Аз,инженерът“.

За поредна година Робо Лига България ще бъде част от „Аз, инженерът“. Инициативата  събира ученици, студенти и професионалисти ентусиасти от техническите училища и университети от цялата страна. Категориите в състезанията дават възможност да се покажат различни хардуерни и софтуерни разработки и решения.

Теми или лекции през погледа на вдъхновители

Теми, които са част от програмата и не трябва да бъдат пропуснати: „Къде са всички жени?“, „Какво е това продуктов дизайн и неговата роля в иновациите“, „Аз, генният инженер“, „Другите Земи – как откриваме извън слънчеви планети като нашата, и може ли да очакваме живот на тях?“, „От идеята до успешен бизнес, за по малко от 2 месеца“ и много други.

Оргазнизаторите

Интер Експо Център и Фондация “Мечти в действие”.

Събитието е напълно безплатно благодарение на участниците и спонсорите.

Необходима е  регистрация на www.iengineer.bg

Къде

6 април в Интер Експо Център!

Очакваме Ви! Бъдете част от каузата.


Европейска нощ на учените 2022 г.: