Холандската търговска камара в България също с подкрепа за събитието „Следваща цел: Марс“

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Катедра Астрономия на СУ „Св. Климент Охридски“ – образователен партньор на публичната лекция на Бас Лансдорп.

Холандската търговска камара в България е един от партньорите на събитието. В камарата членуват над 50, сред тях утвърдени световни компании, представляващи холандския бизнес у нас, както и фирми с интереси и дейност към Страната на лалетата.

„За нас е удоволствие да си партнираме с Холандската търговска камара в България, тъй като гостът ни Бас Лансдорп и инициативата Mars One са също от Холандия.  Партньорството ни демонстрира ясно връзката между бизнеса и проектите, свързани с космоса.“, коментира Момчил Кръстев – основател на фондация ELEVATE, която има за цел да води у нас световни предприемачи и лидери, които внасят промяна чрез своята дейност, за да вдъхновят младите в България и да им предадат своя опит и знания.

Към „Следваща цел: Марс” се присъединява и Катедра Астрономия на СУ „Св. Климент Охридски“.  Събитието, както всички такива организирани от фондация ELEVATE, има за цел както да вдъхнови младежите в България, така и да допринесе за разширяване и обогатяване на техните знания. Сътрудничеството с образователната институция прави въвличането и на по-голям брой студенти възможно. През седмиците до събитието организаторите ще участват в срещи със студенти и посетители на лекции за космоса, организирани от Катедра Астрономия, на които ще се дискутира събитието на 23-ти март и различни аспекти, свързани с темата за Марс.


РЕКЛАМА:

***

 

Билети за събитието на 23 март – на цени от 59 Евро в мрежата на Eventim:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/sledvaa-cel-mars-sofia-event-center-sigma-481971/event.html

Специални категория билети „С приятел“ по повод празника на Св. Валентин.

Повече информация за „Следваща цел: Марс“: https://www.facebook.com/events/118140145572005/,

както и на Интернет адрес: http://www.nextgoalmars.com/