Доставка с Еконт или Спиди

Поръчаните стоки се доставят в цялата страна от куриерска фирма „Еконт експрес“ или СПИДИ на посочения от клиента адрес или до офис на куриерската фирма.

Цената за пратка варира от 3 лв. до 5 лв. При по-голяма поръчка цената за доставка може да надхвърли примерните цени. Поръчките пристигат до 2-3 работни дни. Продуктите се изпращат до 24 часа след направената поръчка. Поръчките получени след 16:00 ч. петък се изпращат в понеделник.

Наложен платеж ( плащане в брой на куриера при доставка )

Плащането е на цялата стойност ( посочена в самата поръчка) и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката.

Книга + колие

Когато изберете книга от ИЗ „Вакон“, то колието и книгата ще пристигнат по отделно, тъй като ИК „Вакон“ сами ще изпратят книгата. В този случай доставката на колието е за наша сметка.

Плащане с кредитна/дебитна карта онлайн и PayPal

Сайта използва системата на PayPal и е 100% сигурна. Има възможност да се плати и без PayPal акаунт като изберете опцията Don’t have a PayPal account? (вижте снимката)

Плащане по банков път.

Когато направите поръчката и посочите опцията за банково плащане, то след получаваме на сумата ние ще изпратим пратката.

Връщане на продукт

Ако не сте доволни може да върнете продукта в рамките на 14 дни, а ние вашите пари равни на продукта. Той трябва да е в същото състояние, в което сме го изпратили.

За информация и въпроси пишете на admin@nauka.bg

тел. 0885811386 – Петър Теодосиев