Търсене
Close this search box.

Да отпразнуваме 24 май с повече четене

На 24 май отбелязваме един от най-светлите и значими празници за нас, българите – Денят на българската азбука, просвета и култура. Това е денят, в който почитаме великото дело на светите братя Кирил и Методий и тяхната мисия, оставила дълбок отпечатък върху нашата история и култура.

Това е толкова важно защото четенето е ключът към знанието и просветлението. То е прозорецът към света, чрез който можем да разширим нашите хоризонти и да обогатим нашето разбиране за заобикалящия ни свят. В свят, в който информацията е толкова лесно достъпна, е от особена важност да избираме внимателно източниците, които да ни предоставят качествени и достоверни знания.

В духа на този голям национален празник, ви каним да се абонирате за списание „Българска Наука“. Това списание може да бъде вашият портал към света на културните събития, научните открития и развитието на технологиите. Абонирайки се, вие ще имате достъп до:

Интервюта с водещи български учени, актуални научни статии, исторически изследвания, различни образователни материали и много други.

Четенето ни прави по-информирани, по-мъдри и по-подготвени да се справяме с предизвикателствата на живота в съвременния свят. То стимулира критичното мислене, обогатява речника и ни предоставя нови перспективи. Всяка страница, която прелистваме, е стъпка напред към разширяването на нашите знания и разбирания.

Абонирайте се сега!

На 24 май, в деня на българската азбука и култура, направете една важна стъпка към личното си развитие и познание. Абонирайте се за списание „Българска Наука“ и станете част от общността на тези, които ценят и търсят знанието. Нека заедно продължим да поддържаме и развиваме нашето културно и научно наследство.

По случай празника, само сега, до края на месец май, правим -50% отстъпка за годишен и вечен абонамент за списаниетоhttps://nauka.bg/nai-golyamoto-namalenie-2024/

 

Честит празник!

 

Моля, не пропускайте това (1 минута четене)

БГ Наука моли за вашата подкрепа. Ние сме организация с нестопанска цел и се борим за каузата да направим науката по-близка до хората, като създаваме статии, видеа, аудио материали и други видове полезно и лесно разбираемо съдържание, безплатно в интернет.

Нямаме реклами в сайта и може да се чете приятно и лесно. Това пространство е ваше. 

Не бъдете от тези 99%, които подминават това съобщение. Бъдете от хората, които искат промяна.

Направете услуга на себе си и подкрепете БГ Наука, като се абонирате за 9 лв. на месец за сп. „Българска наука“

Ако можете да си позволите по-голяма сума може да направите Еднократен/Вечен абонамент за БГ Наука или да направите дарение към “Сдружение Форум наука” за повече безплатно полезно научно съдържание на български език. Повече тук >>

Включи се в списъка ни с имейли – получаваш броеве, статии, видеа и всичко, което правим за популяризирането на науката в България.  

Еднократен (Вечен) абонамент​​

Списание “Българска наука” излиза в PDF и ePub и може да се изтегли и чете от компютър, таблет и телефон. Достъпа до него става чрез абонамент, а възможността да се абонирате еднократно позволява да можете да достъпите всички бъдещи броеве без да се налага никога повече да плащате за списанието.