Блог на Петър Теодосиев 

Българска Наука на сватба – как може да се съчетае полезното с приятното

По време на Софийския фестивал на науката ни забелязва една мила дама, която ни следи онлайн, но сега за първи път се среща лично с нас и продуктите, които предлагаме (www.kupinauka.com), за да поддържаме Българска Наука.

Харесва научните колиета и споделя на своята приятелка, която планува сватбата си и търси подходяща кауза, която младото семейство да подкрепи в своя най-щастлив ден…

Скоро Ели се свърза с нас и така се срещнахме с бъдещата булка около месец преди сватбата, за да уточним детайлите.

 


Защо и как участвахме в сватбата?

Както знаете, Българска Наука е сдружение с идеална цел и това, върху което се трудим почти през цялото време е да поддържаме и развиваме двете списания и сайта – дейност, която не ни носи пари, но дава много на обществото и учените в България.

За да можем все пак да продължаваме тази дейност, създадохме онлайн магазина КупиНаука, чрез който продаваме научни бижута и тениски. За съжаление не можем да отделяме много време и да го развиваме достатъчно добре, но отдаваме цялото си внимание при създаване на продуктите в магазина и в отношението си към всеки наш клиент, тъй като той пряко помага БГ Наука да продължи да съществува.

Така на сватбата получихме специално отредена маса, на която да изложим някои от колиетата и ги продавахме с малка отстъпка на всички гости.

Булката предварително информира гостите си, че вместо да ѝ носят цветя, тя предпочита да си купят от нас колие по избор.

Така семейството едновременно подпомогна развитието на БГ Наука и ни направи част от романтичното тържество на двама влюбени.

Българска Наука благодари на сем. Каишеви за възможността да бъде част от най-съкровения им ден! Благодарим ви, че ни подкрепихте и споделихте щастието си с нас! Пожелаваме ви безметежни дни, топлина и уют в семейното гнездо!

Добави коментар

avatar
  Subscribe  
Извести ме

Related posts