Билетите за най-мащабния гейминг фестивал в България вече са в продажба.

Game Evolution_Arena Armeets_12082016.png

Билетите за най-мащабния гейминг фестивал в България вече са в продажба.

Зала „Арена Армеец София“ ще посрещне хиляди фенове на електронните и традиционни спортове между 9-11 септември 2016 г.

Гр. София, 12 август 2016 г. – Поради огромния интерес първото издание на Game Evolutionнай-мащабният фестивал за електронни и традиционни спортове в страната, ще се проведе в зала „Арена Армеец София“ между 9-11 септември 2016 г. Билетите за него вече са в продажба и до края на месеца се предлагат на промоционална цена от 20 лв. за трите дни на фестивала. Входът за деца до 6 години е свободен, а пенсионерите и хората с увреждания ще се възползват от намаления до 50%. Билетите могат да бъдат закупени от www.eventim.bg(http://bit.ly/2bb0PRo), както и на място по време на събитието.

Дългоочакваният фестивал, който се провежда с подкрепата на Община София и Фондация „София – Европейска столица на спорта“, ще предложи вълнуваща програма от активности за цялото семейство. Посетителите ще могат да преборят умения в любимите си League of Legends, CS:GO, Hearthstone, Overwatch, Warcraft 3 и FIFA и да спечелят дял от гарантирания награден фондв размер на 21 000 лева. Също така ще се насладят на хип-хоп битки и демонстрации по уличен баскетбол, екстремни спортове, американски футбол и други, ще се потопят във виртуалния свят чрез високотехнологични очила, ще могат да се състезават в специална рейсинг зона и да се снимат с любим герой от участниците в косплей конкурса.

Организаторите са подготвили и експлозивна церемония по откриването на събитието с внушителна триметрова изненада, музика и танци, както и томболи и игри с предметни награди в рамките на целия фестивал.


РЕКЛАМА:

***

Не пропускайте другите новости около най-мащабното гейминг събитие тази година на www.gameevolve.com, www.facebook.com/GameEvolutionOfficialи www.twitch.tv/gameevolutionbg.

 

За Game Evolution

Game Evolution е изцяло нова концепция, която цели да обединитрадиционните спортове с все по-популярните електронни. Мисията на организацията е да покаже нашироката аудитория вълнуващ спектакъл, комбиниращ някои от най-забавните и популярникомпютърни игри и интересна колекция от различни спортове, защото игрите са неделима част от нашето ежедневие – те развиватвъображението и творческото мислене, компютърните, езиковите и математическиумения, подобряват способността за вземане на решения и приучават към дисциплина,аналитично мислене и планиране.

 

 

Контакт с организаторите:Мария Арабаджиева marketing@gameevolve.com, +359 887432117

 

Контакт с медиите: Елица Винярчек, elitsa@arunapr.com, +359 899030362  

logo-partniori.png

Европейска нощ на учените 2022 г.: