Излезе първият специализиран брой на БГ Наука

Петър Теодосиев

От половин година работим по създаването на няколко специализирани броя на БГ Наука и дойде моментът, в който може да се похвалим с първия такъв!

 

Идеята на тези специализирани списания е да съберем най-доброто от определени рубрики и да го представим в едно или няколко издания. Опитът ни показва, че много от читателите ни имат интерес към конкретни сфери на науката, което е напълно нормално. Затова списанието се радва и на такъв успех – защото всеки намира по нещо за себе си в него. Така, обаче, ще направим нещо като поредица от книжки, които ще бъдат специализирани и вместо да търсите в кой брой какво има за вас, ще получите това, което най-много ви вълнува на едно място.


РЕКЛАМА:

***

Започваме с Астрономия, защото това е област, към която най-много хора имат интерес и темите винаги са актуални и търсени.

Искам да благодаря на човека, който доброволно направи това списание – Десислава Попова. Благодаря ти и дано има повече хора като теб, които помагат информацията да достига до повече хора!

Както казах, това ще бъде поредица и ще пускаме периодично подобни издания. Предстоят такива по Медицина и Биология. Полагаме огромни усилия да се случат колкото се може по-бързо, но работата се извършва 100% от доброволци и това никога не е свързано със срокове.

Ако някой иска да се включи и да помогне за тази дейност и да ускорим процеса по създаване и пускане на повече подобни издания, може да пише на petar@nauka.bg!

Благодаря на всички, които помагат БГ Наука да е това, което е и да достига до милиони всяка година!


Европейска нощ на учените 2022 г.: