БГ Наука търси ТЕБ!

Накратко за нас:


bgnauka83Списанието
излиза в продължение на 11 години напълно безплатно, като всеки брой има над 100 000 изтегляния месечно и съдържа над 100 стр. научно-популярна информация. Правим го двама човека, отдадени на каузата да популяризираме науката.

Имаме нужда от хора, които наистина вярват в каузата и внасят нещо от себе си, за да е възможно самоподдържането и развитието на този доброволчески проект.

Потенциалът, който имаме е неограничен, поради интереса на тези над 100 000 човека, които всеки месец отварят PDF-a, за да прочетат това, което ги вълнува.

Повече за нас – тук и тук 

Какво търсим:

Дизайнер, който да прави всеки месец списанието. Вярваме, че вдигането на качеството от гледна точка на визията, би имало голям положителен ефект върху имиджа и евентуалното намиране на рекламодатели.


РЕКЛАМА:

***

Видео монтажист доброволец, който да създава и обработва кратки видеа свързани със съдържанието на списанието. Това са от 5 до 10 видеа с продължителност не повече от 3 мин. Основното съдържание ще са снимки и кратки кадри, като над тях ще се показва кратък текст.

Примери:

 

https://www.facebook.com/ScienceNaturePage/videos/914459028686356/

 

https://www.facebook.com/AnimalPlanet/videos/10154140980548375/

 

Всеки, който има интерес може да пише на admin@nauka.bg

Маркетинг и реклама – може би това е най-важното ново попълнение, от което имаме нужда, тъй като досега никога не сме имали човек, който да се занимава с това в БГ Наука. Трябва ни човек, който познава пазара, знае как да „продадем“ списанието на рекламодателите и какво да променим или направим, за да подобрим имиджа си като онлайн медия, занимаваща се с наука.

Онлайн продажби – имаме онлайн магазин www.kupinauka.com, но той не генерира все още нужните продажби, за да може списанието да се издържа. Имаме нужда от помощ да го развием и да увеличим продажбите и популярността на магазина.

Моля да ни пишат хора, които искат да ни помогнат – admin@nauka.bg

 

Искаме да си разширим екипа и ни трябват хора, които искат да променят средата, в която живеят.


Европейска нощ на учените 2022 г.: