Как БГ Наука използва SumUp за повече продажби

KupiNauka.com е онлайн магазина на БГ Наука, чрез който се финансираме. През него основно продаваме тениски с научни щампи и колиета свързани с науката. Това имахме и на щанда ни на Софийския фестивал на науката, който беше ot 9-ти до 12 май. Вече няколко години това е основното ни присъствие на фестивала. БГ Наука е с фокус популяризиране на науката в интернет и за това физически се срещаме с вас по този начин. А и всички колиета и тениски бяха с голямо намаление.

Вече бяхме използвали SumUp миналата година на Ratio и знаехме, че много хора предпочитат да си платят с карта, тъй като е по-лесно и бързо. Така без съмнение знаехме, че ще е плюс за клиентите ни ако имаме SumUp на фестивала.

 

Видео от фестивала и щанда ни:


РЕКЛАМА:

***

 

Всеки 4-5 човек питаше дали може да се плати с карта и беше приятно изненадан, че има тази възможност. Ние като основно онлайн бизнес знаем, че хората предпочитат да им е лесно в плащането.

 

 

Ползването е изключително лесно. Регистрираш се в сайта, слагаш на телефона си приложението и само въвеждаш сумата, която човек трябва да плати. Плащането става за секунда, а след това всички плащания се превеждат от SumUp към твоята (фирмена) банкова сметка.

Повече информация може да видите на  https://sumup.bg

В бъдеще 100% ще използваме отново услугите на SumUp.


Европейска нощ на учените 2022 г.: