БГ Наука излезе на хартия

picture_1757Бях подготвил друг пост за днес, но ще обърна внимание на новата книга, която издадохме заедно с ИК „Изток-Запад” – Българска наука том 1. В нея са събрани най-добрите статии от списанието „Българска наука” за последните 10 г.

Миналата година излезе 80-ти брой, в който събрахме 80 най-добри статии от брой 1 до 79. Като в самия 80-ти брой имаше материали, подготвени специално за юбилейния брой. За няколко месеца той набра изключителна популярност със 700 000 преглеждания и изтегления, а обемът му от 80 статии зае точно 1111 стр.

80Ние преработихме тези статии, махнахме всички снимки и предложихме на Изток-Запад да издадем това юбилейно издание като книга в няколко тома.

Първи том вече е реалност. От печат излезе точно за „Софийския фестивал на науката”, където хората успяха да си вземат първите бройки.

Ще обясня и какво печелим ние от тази книга – престиж и още по-голяма популярност. Книгата буквално се продава на такава цена, че да покрие разходите си и за съжаление е в не толкова голям тираж, тъй като не знаехме какъв ще бъде интересът.


РЕКЛАМА:

***

Всеки, който през годините ни е питал дали може да си купи списанието на хартия – вече може. Вземете първи том и прочетете най-доброто от всички автори на сп. „Българска наука”.

20160521_194732Към всички автори в книгата – благодаря ви, че заедно популяризираме науката, че поддържаме тази кауза жива и я развиваме. Гордейте се със себе си и продължавайте да бъдете светлината в тунела.


Европейска нощ на учените 2022 г.: