Търсене
Close this search box.

Конкурсът „Иновативно предприятие на годината 2023“ търси предприемачите на бъдещето

 

До 15 октомври български фирми с успешно разработена и внедрена иновация през последните 3 години, могат да кандидатстват в конкурса „Иновативно предприятие на годината 2023“. Заявката се извършва по електронен път до 23:45 часа на 15 октомври 2023 г., неделя, на arcfund.net/.

Конкурсът популяризира успешните български бизнес модели, основаващи се на иновациите и новите технологии. Критериите за оценка включват високо качество и оригиналност на иновацията, пазарно и технологично лидерство на националния и световен пазар, въздействие върху околната среда и обществото, ефективност на бизнес модела.

Конкурсът се организира от Фондация „Приложни изследвания и комуникации“, АРК Консултинг и Еnterprise Europe Network – България, с подкрепата на Генерална дирекция “Вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и МСП“ на Европейската комисия и на София Тех Парк, със съдействието на БАИТ – Българска асоциация по информационни технологии, BESCO – Българската предприемаческа асоциацияPARAi – Професионалната асоциация по роботика, автоматизация и иновацииHealth and Life Sciences Cluster BulgariaArtificial Intelligence Cluster BulgariaАИБЕСТ – Асоциация за иновации, бизнес услуги и технологии.

 

 

Победителите се обявяват през декември на Националния иновационен форум под егидата на министър-председателя на РБългария. Финалистите и победителите получават марката на Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ – „Високи постижения в иновациите“.

Наградите се присъждат в 8 категории, сред които пазарно лидерство, качество на живот, зелена иновация, дигитална трансформация; иновативен стартъп, иновативен мениджмънт. Над 130 компании – „Спесима“, „Скейл Фокус“, „Къпфий“ „Орeнда Груп“, „Ню Енерджи Корпорация“, „Ники Ротор Авиейшън“, „Тед Бед“ и др., са получили признание за успешните си иновационни проекти в конкурса. Запознайте се с обратна връзка за конкурса от някои от тях тук.

Медийни партньори: БНР – Радио Софиясп. Икономика3-e news.bgeconomy.bgprofit.bgESGnews.bgИнженеринг ревюIndustryinfo.bgKaldata.bgсписание „Българска наука“Economy.bgTLL MediaLider.bgCEO ForumInternet Media GroupProfit.bg.

 За повече информация посетете интернет страницата на Фондация “Приложни изследвания и комуникации” или ни пишете на e-mail: innoaward(at)online.bg. За връзки с медиите: maya.tsaneva(at)online.bg


-50% на Абонамента (Годишен и Вечен) | Най-голямото намаление на БГ Наука за 2024 г.



***

Включи се в списъка ни с имейли – получаваш броеве, статии, видеа и всичко, което правим за популяризирането на науката в България.  

Еднократен (Вечен) абонамент​​

Списание “Българска наука” излиза в PDF и ePub и може да се изтегли и чете от компютър, таблет и телефон. Достъпа до него става чрез абонамент, а възможността да се абонирате еднократно позволява да можете да достъпите всички бъдещи броеве без да се налага никога повече да плащате за списанието.