5 причини защо плащането с дебитна/кредитна карта е по-добро

Петър Теодосиев

Първият въпрос, който повечето хора си задават, е дали е достатъчно сигурно?

Още от създаването си магазина на БГ Наука – www.kupinauka.com има възможност за плащане чрез дебитна/кредитна карта.

Пет причини защо това е по-добър вариант от наложен платеж:

1)      Бързо и лесно: Когато платите с карта Вие плащате цялата сума + доставката и куриерът ви носи продукта без да се занимавате с излишни плащания, търсене на точни пари и т.н. Плащането отнема не повече от 1-2 мин. Плащането чрез карта е удобно и защото не е нужно да вадите пари от джоба си. Когато заплатите сумата през банковата си сметка, където повечето българи получават заплатите и приходите си, придобивате реална представа за баланса и плащанията, които правите и не се налага да се теглят допълнително пари в брой.


РЕКЛАМА:

***

2)      Сигурност: Както казахме, начинът на плащане е 100% сигурен за Вас и данните на картата Ви.

3)      Плащане от всяка точка на света: Може да закупите продукт дори да сте на другия край на света и да го получите, когато сте в България.  Може да го заплатите и дори да го изпратим до Ваша локация извън България.

4)      Направете ПОДАРЪК на свой близък: По този начин може да поръчате продукт от КупиНаука, а ние ще го изпратим на човека, който искате да го получи. Така директно получава продукта от куриер (с изненадата) без да дължи нищо за него.

5)      Получавате ВЕДНАГА дигитални продукти: В КупиНаука предлагаме дигитални продукти, които веднага могат да се получат след плащане с кредитна/дебитна карта. В момента най-много подобни продукти са тези от колекцията ни „Възраждане: е-книги“. Така избирате продукт, плащате го и още на същата минута получавате достъп до книгата и може веднага да започнете четенето ѝ.

100% сте защитени, тъй като плащанията при нас се осъществяват в платформата на банка ОББ, като всички данни се пращат директно към самата банка и се извършват от нея. 

Изберете заплащане с дебитна/кредитна карта, след това продължете с натискане на бутона „Продължи към плащане“, където ще бъдете пренасочени към страница, в която ще може да въведете данните на вашата карта (номер на карта, код, дата на изтичане на картата и името, което е посочено на самата карта) и след потвърждение на плащането ще завършите процедурата. Това означава, че сте платили сумата и ще получите продукта, който желаете.

При заплащане с карта:

  • Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта;
  • Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на Вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация;
  • При успешна трансакция (получена авторизация), на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.

Така ще платите за продукта, който сте избрал. Ако продуктът е с „Дигитална доставка“, то веднага ще получите линк за сваляне на продукта, както и ще получите имейл с линк за свалянето му. Плащането с дебитна или кредитна карта осигурява моментален достъп до платените дигитални продукти, които предлагаме.

Може да се плати със следните карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.

Повече: http://kupinauka.com/page/9/dostavka-i-plashtane.html

 


Европейска нощ на учените 2022 г.: