10 броя от 2021 г. в PDF (безплатно в 1 архив)

Списание „Българска Наука“ в pdf

За да спестите време събрахме 10 броя в pdf на едно място и го предоставяме безплатно.

Общ обем над 1000 стр. 

ВЗЕМИ АБОНАМЕНТ!

БЪЛГАРСКА НАУКА
ГОДИШЕН АБОНАМЕНТ

Със стандартния годишен абонамент получавате достъп до:

  Богата колекция от всички излезли броеве на списанието до момента, както и вълнуваща нова информация поднесена в броевете, които ще излязат в следващите 12 месеца.

  Броевете на списанието може да се четат онлайн, когато сте свързани с интернет или изтеглени офлайн, когато не сте свързани с интернет.

 Ако желаете да четете списанието когато не сте свързани с интернет, трябва да изтеглите броя, който желаете да четете в един от следните формати:

  • В  pdf формат – може да се чете на компютър и таблет
  • В epub/mobi формат – може да се чете на четец (Kindle) и телефон

  Ако желаете да четете списанието онлайн, когато сте свързани с интернет, може да четете статиите от различните броеве на списанието в платформата създадена специално за абонатите на списанието – my.Nauka.bg

  За по удобен достъп до платформата за абонати от Вашия мобилен телефон, може да инсталирате мобилното приложение и така винаги да имате под ръка и на няколко клика растояние всички увлекателни материали от Вашия абонамент.

 Науката е за всички и заслужава да се говори за нея – затова и със всеки абонамент за списанието Вие печелите още един абонамент – за да може да подарите знание и увлекателно четиво на Ваш близък човек.

За да се възползвате от това предложение, в полето за коментар към поръчката посочете втория имейл, на който ще подарите абонамент.

Цена: 49 лв (всички броеве до сега и следващите за 1 г. напред)

Плащайте всеки месец по 4 лв. и 50 ст. за нов брой и нов филм.

От БГ Наука решихме, че с всеки нов брой ще пускаме и документален филм. Надяваме се, да ви хареса първият от новата ни поредица документални филми – „Българските ледници“

*Гледай всички излезли филми, както и всеки следващ като се абонираш за БГ Наука – всеки месец по 4,50 лв. 

 

За символична цена от 4,50 лв. всеки месец ще имате достъп всеки месец до нов брой (над 100 стр.) най-доброто от науката в България и света на разбираем език. Документален филм за личности и места в България, които до сега не са показвани и говорени. Създаваме и Facebook група, където също ще споделяме още ресурси и ще могат всички абонати да комуникират и обменят информация и опит.

Купете броя или вземете годишен абонамент, за да видите уникалните материали (и филми), които ще представяме всеки месец.

***

 Абонирай се тук и плащай по 4,50 на месец >>

 

Натиснете бутона  за да направите поръчката!

Какво казват хората за нас