В сянката на Боговете

post-471-0-00867400-1390381187_thumb.jpg

D. Gerganov.jpg

 

Димитър Герганов – автор

Първо издание

Издателство – Bookstarters


РЕКЛАМА:

***

Печатница „Макрос“ ООД, гр. Пловдив

ISBN – 978-619-188-004-1

Цена – 15 лв.

 

В сянката на боговете.jpg

 

За връзка с автора

http://www.bookstarters.net/

http://www.facebook.com/bookstarters/

e-mail – rikoinvest@yahoo.com

GSM – 0895 / 632-326

 

 

„В сянката на Боговете” е епична сага за жестоки битки, коварни интриги и дръзки предизвикателства.

 

Гордите траки и безмилостните гърци са вкопчени в смъртоносна прегръдка из полята на Тракия. В титаничния сблъсък на воли и метал няма място за отстъпление, нито пък – за проява на милост. След смъртта на Стария Севт, Тракийският съюз е отслабен от стари вражди и нови съперничества. Ще успеят ли шепа герои да спрат неизброимата армия на генерал Одисей, или одриси, беси, мизи, трибали, серди и кикони ще се пръснат като пилци? Зрелищни обсади и коварни засади ще ви оставят без дъх до мига на финалната битка.

 

Войната между хората обаче е само проекция на титаничния конфликт между Олимпийските Богове и техните колеги от Тракийския Пантеон. Всички средства са разрешени в името на крайната цел – окончателната победа. Всесилният Зевс протяга граблива ръка към чужд патрониум, обладан от бясна амбиция. Неговият антипод Збелсурд и хитрецът Сабазий имат своите планове, с които се надяват да му се противопоставят. Сметките на всички обаче може да излязат грешни, защото се появява нов неочакван играч. Все някой ще изтегли „късата клечка“, но – кой? КОЙ?

 

Романът „Войната за Тракия“, първата част от сагата „В сянката на Боговете”, е разтърсваща история за силата на любовта и истинската цена на приятелството. От Царството на Мрака през приказната Тракийска гора, в компанията на митични същества, Героят открива шокиращи тайни, които ще променят не само него, а целия познат свят.

 

Очакват ви 376 страници пиршество на духа, поднесени в неподражаемия стил на Димитър Герганов. И това е само началото!

 

 

Литературно четене

КЛУБ БИБЛИОТЕКАТА – гр. Пловдив, ул. „Лейди Странгфорд” 5,  има удоволствието и привилегията да представи писателя Димитър Герганов и неговия роман „В СЯНКАТА НА БОГОВЕТЕ – ВОЙНАТА ЗА ТРАКИЯ“ на 23 ЯНУАРИ, ЧЕТВЪРТЪК, ОТ 19:00 часа.

Със специалното участие на СДРУЖЕНИЕ ЗА АНТИЧНИ И СРЕДНОВЕКОВНИ РЕКОНСТРУКЦИИ „СИЛА“!

Станете част от вечността с най-горещата книга на 2014-та година!

 

Очакваме ви!

 

 


Европейска нощ на учените 2022 г.: