Търсене
Close this search box.

Не просто абонамент, а членство в Общността на БГ Наука

 

Когато се абонирате за „БГ Наука“, не получавате просто достъп до списание; вие ставате част от нещо много по-голямо. Само за 9 лв на месец, вие отключвате врата към огромен свят от знание и към една прогресивна и любознателна общност. Ето какво получавате:

Огромна библиотека: Всички броеве на „БГ Наука“, електронни книги, изчетени аудио статии, видеа и много други.

Комуникация с любители на науката: Възможност за връзка с други ентусиасти и учени. Обменяйте идеи, коментирайте актуални теми и събития.

Бъдете в крак с науката: С „Българска наука“, вие сте в ритъма на новите открития и тенденции. Запазете си място в света на изследванията и иновациите.

Присъединете се към нас и направете науката част от ежедневието си! С „БГ Наука“, вие не просто четете за науката; вие я преживявате, обсъждате и се развивате заедно с нея. Вашето участие прави разликата. Добре дошли в общността ни!

my.nauka.bg – една истинска социална мрежа за абонатите на „БГ Наука“.

 

Изберете план и се включете още сега:

БГ Наука Абонамент

9 лв.

на месец

Абонамент за 1 година

69.00 лв.

за 12 месеца

Еднократен абонамент

290.00 лв.

еднократно

Ако все още се колебаеш виж и основните плюсове:

 1. Бърз достъп до всички броеве на списанието:

Зарежда бързо, предлага удобен достъп до всички издания на списанието. Независимо дали сте на компютър или използвате мобилно приложение за Android и iOS, всички статии са на ваше разположение.

 

2. Формати по ваш избор:

Вие решавате как да четете – директно през my.nauka.bg или чрез сваляне в pdf, epub или mobi формат. Изживейте удоволствието от четенето по начина, който ви е най-удобен.

 

3. Общност и дискусии:

Общувайте с останалите абонати, споделяйте мисли и участвайте в дискусии по теми, които ви вълнуват. Тук всеки може да задава въпроси и да получава обратна връзка от други страстни към науката и компетентни хора.

 

4. Ексклузивни аудио и видео срещи:

Присъствайте на уникални събития с автори и учени, а вие можете директно да задавате своите въпроси.

 

5. Вътрешна социална мрежа:

my.nauka.bg не е просто сайт; това е място, където всеки абонат става част от активна и динамична общност. Това е вашата вътрешна социална мрежа в света на науката.

 

6. Съдействие и непрекъснато обновление:

Платформата се поддържа и обновява редовно. Ако имате нужда от помощ, нашият екип е на разположение. Ние работим усърдно, за да подобряваме вашето преживяване все повече.

 

7. Множество теми и разделения:

Изследвайте различни научни области, от физика до психология. Независимо от интересите ви, със сигурност ще намерите нещо за себе си.

 

8. Популяризация на науката в България:

Чрез членството си, вие подкрепяте нашата мисия да правим науката достъпна и разбираема за обществото. Вие сте част от промяната.

 

9. Срещнете и комуникирайте с други любители на науката

Вече стотици приятели на науката четат и пишат в платформата my.nauka.bg

 

Освен допълнение към сайта nauka.bg платформата е уникално място, където всеки абонат става част от динамична и интелектуална общност. Създаваме социална мрежа, която обединява всички, обичащи науката в България.

 

Присъединете се към нас в „БГ Наука“ и станете част от най-голямата онлайн научна и интелигентна общност в България. Освен че популяризираме науката, ние я правим жива, интерактивна и общодостъпна, като създаваме мост между науката и вас. Нека заедно да откриваме, изследваме и споделяме нови знания в света на науката.

Ето как изглежда платформата:

Често задавани въпроси:

Списанието е налично в PDF, epub и mobi формати, които може да се четат на четец, смартфон, таблет или компютър.

Различните планове предлагат опции за месечен, който автоматично взима по 9 лв. всеки месец от вашата карта, годишен (всяка година плащате по един път 69 лв.) или еднократен абонамент за 290 лв – никога повече няма да плащате за списанието и ще получавате всички допълнителни броеве, книги и ресурси доживот. Всички планове предоставят пълен достъп до изданията и my.nauka.bg.

Да, можете да прекратите абонамента си по всяко време чрез вашия профил в My.Nauka.bg.

Плащанията се извършват онлайн чрез my.nauka.bg с кредитна и дебитна карта. Ако искате да платите по банка или имате нужда от фактура, моля, свържете се с нас на petar@nauka.bg.
Използваме най-сигурната и разпространена система за онлайн плащания Stripe

Mожете да се абонирате и чрез наложен платеж: тук.

Да, всички абонати имат пълен достъп до всички предишни издания на списанието в PDF формат през платформата my.nauka.bg

Като абонат, ставате част от нашата вътрешна социална мрежа, където можете да коментирате, задавате въпроси и участвате в дискусии с други абонати и екипа на „БГ Наука.“

Всеки нов брой се публикува първо там. Има мобилно приложение и могат да се четат статиите от броевете направо от my.nauka.bg

Да, имаме мобилно приложение за Android и iOS, където можете да четете списанието удобно на мобилните си устройства.