НАУКАТА ЗАД ПРИВЛИЧАНЕТО В МЕСЕЦА НА ЛЮБОВТА И ВИНОТО

На 17 февруари Музейко прави SCIENCE PARTY за възрастни и с наука празнува любовта. Темата е ПРИВЛИЧАНЕ, а програмата през цялата вечер включва впечатляващи демонстрации, работилници за социални експерименти, любопитни научни лекции. Дегустации и селектирана музика ще превърнат детския научен център в парти място за големи.

Третото SCIENCE PARTY ще представи по различен начин актуалните за месец февруари теми за любовта и виното. В петък вечер събитието “18+“ в Музейко ще продължи от 19:30 ч. до 00:30 ч. Първите 100 гости ще бъдат посрещнати със специален коктейл – комплимент  от Aperol Spritz, за следващите 100 посетители ще има подарък – изненада, а закъснелите пък ще могат да си спечелят награди докато участват в научните игри от програмата на събитието.

КАКВО КАЗВА НАУКАТА ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО?

Любовта и виното са основни двигателни сили на програмата на партито за възрастни. Екипът учени на Музейко ще разкаже какво е ПРИВЛИЧАНЕ според науката с експерименти с магнити и електрични заряди, ще помогне да стане ясно какво точно се случва в телата на хората докато се ухажват с интерактивна лекция за хормоните и биохимията, а с работилница за социални танци ще се демонстрират 3,14 начина да се привлече партньор на дансинга.


РЕКЛАМА:

***

Музейко ще има свои прекрасни гост-водещи, които ще се включат активно в програмата на SCIENCE PARTY и ще я направят по-разнообразна от всякога. Преподаватели и студенти от катедра Астрономия на Физическия факултет на Софийския университет ще посрещат на покрива всички, любопитни да наблюдават с телескоп Марс и Венера; легендарната Надя Захариева ще провери с легендарен куиз колко знаят за любовта феновете на въпросите с повишена трудност; ветеринарният лекар д-р Тома Щилянов ще разкаже какво може да се научи от животните за ухажването и размножаването; Елена Спасова от Domain Boyar ще разкрие тайните на дегустирането на вино; актьорите Яна Огнянова и Петър Антонов ще провокират с любовни (ненаучни) предсказания и експерименти с контакт очи в очи.

През цялата вечер ще има музика от 1000 NAMES и интересни напитки, които да поддържат парти атмосфера и вдъхновяват за игри.

Може да видите видео от първото SCIENCE PARTY тук:

Продажбата на билетите за SCIENCE PARTY: ПРИВЛИЧАНЕ е на касите в Музейко и онлайн на www.muzeiko.bg. Билетите в предварителна продажба са с цена 20 лв., а на място, в деня на събитието – 25 лв.

ххх

SCIENCE PARTY: ПРИВЛИЧАНЕ се организира с подкрепата на DOMAINE BOYAR и APEROL SPRITZ и медийното партньорство на списание БЪЛГАРСКА НАУКА.

ххх

 

За SCIENCE PARTY:

SCIENCE PARTY е поредица събития за възрастни, които се организират след стандартното работно време на Музейко (след 18:00 ч.). Научните партита без деца са посветени на различни теми и показват забавната страна на науката.

http://muzeiko.bg

https://www.facebook.com/muzeikobulgaria

https://www.facebook.com/events/1928649327368772/


Европейска нощ на учените 2022 г.: