Наближава крайният срок за участие в Конкурса „Иновативно предприятие на годината 2023“

Наближава крайният срок за участие в Конкурса „Иновативно предприятие на годината 2023“

Наближава крайният срок за участие в Конкурса „Иновативно предприятие на годината 2023“

Наближава крайният срок за участие в Конкурса „Иновативно предприятие на годината 2023“


Направи дарение на училище!***

Биотехнологични компании, иновации в козметиката, дигитални решения и роботи, постижения при обучението на новите поколения и новаторски рецепти за здравословно хранене са сред кандидатите в 19-то издание на Конкурса „Иновативно предприятие на годината“. Остава по-малко от седмица преди крайния срок за кандидатстване – 15 октомври. Заявката се извършва по електронен път до 23:45 часа на 15 октомври 2023 г., неделя, на arcfund.net/.

Кандидатите се съревновават в 8 категории, сред които пазарно лидерство, качество на живот, зелена иновация, дигитална трансформация; иновативен стартъп, иновативен мениджмънт. За участие е нужно кандидатите да имат иновация в портфолиото си от последните 3 години. 

Наградите – с голяма допълнителна стойност з международното позициониране и маркетинга на финалистите и победители, се раздават през декември на Националния иновационен форум под егидата на министър-председателя на РБългария. Финалистите и победителите получават марката на Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ – „Високи постижения в иновациите“.

За първа година партньори в конкурса дават допълнителни стимулиращи награди – маркетинг услуги, консултации и менторство за развиване на капацитета, едногодишно членство в браншови организации. Онлайн бизнес изданието Lider.bg и Единният център за иновации на БАН, PARAi – Професионалната асоциация по роботика, автоматизация и иновации, Health and Life Sciences Cluster Bulgaria, Artificial Intelligence Cluster Bulgaria ще дадат допълнителни награди в конкурса, които ще подобрят конкурентоспособността на фирмите финалисти и победители.


Разбери повече за БГ Наука:

***

 

Конкурсът се организира от Фондация „Приложни изследвания и комуникации“, АРК Консултинг и Еnterprise Europe Network – България, с подкрепата на Генерална дирекция “Вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и МСП“ на Европейската комисия и на София Тех Парк, със съдействието на БАИТ – Българска асоциация по информационни технологии, BESCO – Българската предприемаческа асоциация, PARAi – Професионалната асоциация по роботика, автоматизация и иновации, Health and Life Sciences Cluster Bulgaria, Artificial Intelligence Cluster Bulgaria, АИБЕСТ – Асоциация за иновации, бизнес услуги и технологии, Българска асоциация за управление на хората.

Медийни партньори: БНР – Радио София, сп. Икономика, 3-e news.bg, economy.bg, profit.bg, ESGnews.bg, Инженеринг ревю, Industryinfo.bg, Kaldata.bg, списание „Българска наука“, Economy.bg, TLL Media, Lider.bg, CEO Forum, Internet Media Group, Profit.bg.


Вземете (Доживотен) абонамент и Подарете един на училище по избор!***

Включи се в списъка ни с имейли – получаваш броеве, статии, видеа и всичко, което правим за популяризирането на науката в България.  

Еднократен (Вечен) абонамент​​

Списание “Българска наука” излиза в PDF и ePub и може да се изтегли и чете от компютър, таблет и телефон. Достъпа до него става чрез абонамент, а възможността да се абонирате еднократно позволява да можете да достъпите всички бъдещи броеве без да се налага никога повече да плащате за списанието.