Търсене
Close this search box.

Какво е това, което все още не знаем за онлайн букмейкърите?

Какво е това, което все още не знаем за онлайн букмейкърите?

Какво е това, което все още не знаем за онлайн букмейкърите?

Какво е това, което все още не знаем за онлайн букмейкърите?


Направи дарение на училище!***


Възникването на онлайн букмейкърите е ключов етап от развитието на хазартната индустрия. Благодарение на интернет и технологиите, вече можем да залагаме във всеки един момент и от всяко едно място. Единственото, което ни е нужно, е достъп до глобалната мрежа и акаунт в някой от многото онлайн оператори. Един от тях е българската компания Efbet. За да научите повече за нея, прочетете ревюто на специализирания сайт Efbet – https://efirbet.com/efbet/

Но да започнем от самото начало – какво представляват онлайн букмейкърите? Обяснено най-просто, това са лицензирани оператори, които предлагат множество бетинг пазари в различни спортове. Стига да имате навършени 18 години, което е задължително условие, можете да поставите своя залог на избран от вас пазар. Всеки един от пазарите разполага с коефициент, чрез който можете да изчислите евентуалната си печалба в зависимост от залога ви.

Нека засегнем някои основни въпроси, свързани с онлайн букмейкърите.

При всички оператори ли са еднакви коефициентите?

Отговорът е “не”, но надали и бихте успели да видите фрапиращи разлики между най-големите компании. Да, определени пазари могат да бъдат с по-висок или по-нисък коефициент на различните места, но в повечето случаи те ще бъдат подобни. Някои залагащи имат акаунти в няколко различни оператори, за да могат да сравняват ставките и да играят там, където е най-изгодно.

Безопасно ли е да играя в системата на онлайн букмейкърите?

Да, стига да сте избрали оператор, който притежава нужния лиценз за работа и е обект на регулация. За съжаление, хазартната сфера крие някои опасности за потребителите, свързани най-вече с използването на нерегулирани търговци на подобни услуги. Ако тепърва ще създавате свой акаунт, направете го задължително при букмейкър, за който сте сигурни, че не генерира измамни практики.


Разбери повече за БГ Наука:

***

Има ли стратегии, които със сигурност ще ми донесат печалба?

Ако някой се опитва да ви продаде стратегия, която гарантира печалби, по-добре не се връзвайте на това. Такава стратегия не съществува при спортните залози. Колкото и добър план за действие да имате, не забравяйте за наличието на хазартния елемент – винаги може да се получи някоя изненада и иначе перфектният ви залог да се провали. Съществуват обаче множество добри съвети, които бихте могли да използвате, за да станете по-ефективни в залозите си. В сайтове като Efbet можете да откриете такива. 

С колко пари да играя, за да имам успех в онлайн залозите?

Въпросът тук е субективен и зависи както от собствения ви опит и ниво, така и от банката, с която разполагате. Ако сте напълно начинаещи в сферата на спортните залози, съветваме ви да стартирате с по-умерено темпо. Ще имате нужда от известно време, за да овладеете основните механики на залагането и да изградите едно добро ниво. Ако видите, че ефективността ви се подобрява и имате все повече успешни прогнози, тогава постепенно можете да увеличите и бюджета си. Хубаво е тези две неща да се случват сравнително едновременно.

На кои спортове е най-добре да залагам, за да имам добра печалба?

Тук бихме ви посъветвали да се фокусирате върху спортовете, които познавате най-добре. В спортните залози има хазартен елемент, както уточнихме, но успехът на предвижданията до голяма степен зависи и от знанията на залагащите. Колкото по-добре сте запознати с даден спорт, отбори или състезател, толкова по-прецизно бихте успели да направите своята прогноза.

Трябва ли да съм експерт, за да имам успех със залозите?

Нека го кажем така – дори т.нар. експерти, каквито има в сферата на спортните залози, със сигурност не са се родили такива. По отношение на залозите има купища ценна информация в интернет, която бихте могли да използвате, за да се усъвършенствате. Колкото повече време и усилия сте готови да инвестирате в себе си, толкова по-добри резултати ще имате в бъдеще.


Вземете (Доживотен) абонамент и Подарете един на училище по избор!***

Включи се в списъка ни с имейли – получаваш броеве, статии, видеа и всичко, което правим за популяризирането на науката в България.  

Еднократен (Вечен) абонамент​​

Списание “Българска наука” излиза в PDF и ePub и може да се изтегли и чете от компютър, таблет и телефон. Достъпа до него става чрез абонамент, а възможността да се абонирате еднократно позволява да можете да достъпите всички бъдещи броеве без да се налага никога повече да плащате за списанието.