Градът в карти. Лондон

 

Attached Image

АТЛАСИ
Градът в карти. Лондон

Лондон е един от най-космополитните и скъпи градове в света.
Столицата на Обединеното кралство се е превърнала в туристическа атракция и притегателен център за милиони туристи всяка година.
Но как да се ориентирате сами из Лондон и да изкарате една незабравима екскурзия?
Как да извлечете най-голяма полза от своето пътуване?

На всички тези въпроси ще отговори пътеводителят Градът в карти. Лондон.
Изданието е най-доброто, което може да бъде открито на пазара и е модерна поредица пътеводители, достойна за всеки себеуважаващ се пътешественик или турист.
Градът в карти. Лондон е практичен и удобен за ползване в движение, пълен с най-актуалните данни, необходими на туриста. Гидът е за хора с всякакви вкусове и различни финансови възможности. В пътеводителя е направен подбор на задължителни места за посещение; включена е селекция на стотици адреси на ресторанти, клубове, магазини, барове, театри, пазари, хотели. Градът в карти. Лондон включва цялостна и полезна информация, планове и добри съвети, за да опознаете един от най-забележителните градове на Европа. Могат да бъдат отрити всякакви полезни факти като например какъв бюджет ви е необходим за екскурзия до Лондон, цените на напитките в заведенията, къде се намират кафетата с уайрлес в града, важни телефонни номера и уебсайтове. Гидът показва не само културните забележителности, но и местата за пазаруване, където се правят разпродажби; посочва на туриста най-добрите клубове, барове, кафенета, ресторанти и дава изчерпателна информация за транспорта в града – метро, автобуси, трамваи, железопътен транспорт и въздушен.


РЕКЛАМА:

***

Купи:
http://book.nauka.bg/partnerbooks.php?ID=30871

 


Европейска нощ на учените 2022 г.: