Дни на кариерата: ИТ, Телекомуникации, ВРО

Вие се интересувате от новите тенденции в ИТ, телекомуникациите или BPO сектора? Интересувате се от възможностите за кариерно развитие. Тогава се изкачете към успеха с Дни на кариерата в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг!

Елате на 12 октомври в залите на Интерпред – СТЦ София, на 16 октомври на Пловдивски Панаир, Конгресен Център и на 18 октомври в Swiss Belhotel – Варна.

Осмото издание на изложението ще даде възможност на студенти и млади специалисти, които търсят кариерно развитие в областта на информационните технологии и телекомуникациите, да се срещнат с компаниите-лидери в секторите IT, Телекомуникации и BPO и да открият своето ново работно място или възможност за стажантска програма.  На специализираното изложение „Дни на кариерата“: ИТ, Комуникации, Аутсорсинг могат да бъдат открити множество млади експерти и завършващи студенти, които са обучени в подходящи за изложителите специалности и направления. Все повече посетители успяват да си намерят работа през нашите кариерни форуми. Това е и причината все повече фирми да участват в кариерни събития, позиционирайки бранда си и по този начин да търсят и откриват нови ценни кадри.

#НашиятСъвет: В сайта ще откриете кои компании са се записали за участие тази година. Проучете ги онлайн и си набележете няколко, с които непременно планирате да разговаряте. Научете от техните сайтове и социални канали какви са основните им характеристики, какви хора търсят, какво предлагат. Това ще ви спести време в самия ден на изложението.


РЕКЛАМА:

***

По време на изложението, участващите компании се срещат лично с кандидатите и имат възможността да презентират себе си креативно и иновативно. Комуникацията е лице в лице и това помага на младите експерти да влязат в контакт и да опознаят организацията много по-лично, отколкото позволява едно общуване по мейла, например.

Регистрирайте се за участие в дискусионните панели, където представители на различни компании ще обсъдят актуални теми, свързани с пазара на труда и качествата, които се търсят у кандидатите за работа. Тазгодишната тема на панела е “Особености на ИТ кариерата“. С кои компании и специалисти може да се срещнеш на дискусионните панели, може да откриеш на страницата на събитието или страницата на събитието във Facebook. Започваме в 11:00 часа и в трите града.

Може да последвате събитията в социалните мрежи (кликнете върху името на града):

Входът за всички посетители е свободен.

Събитието се организира от JobTiger, с финансовата подкрепа на iCARD и TeleTech Eastern Europe.

Организационен партньор е Интерпред – СТЦ София.

С медийното партьорство на Списание Българска Наука, JobTiger.tv, Dev.bg, Karieri.bg, SKYlines, Innovator.bg, Журнал за жената, Международна награда на херцога на Единбург, 9 Academy


Европейска нощ на учените 2022 г.: