Дипломират се над 900 абсолвенти от Икономическия факултет на ПУ

photo_verybig_323262.jpg

Дипломират се над 900 абсолвенти
от Икономическия факултет на ПУ

Випуск 2011 завършва със 110 отличници, церемонията ще се проведе в Палата 7 на Международен панаир – Пловдив
http://science.icnhost.net/migrate/sites/default/files/field/image/photo_verybig_323262.jpg
910 абсолвенти от Випуск 2011 на Факултета по икономически и социални науки в ПУ ”Паисий Хилендарски” ще получат дипломите си на официални церемонии в Палата 7 на Международен панаир – Пловдив на 31 март, събота. Това обяви деканът проф. д-р Иван Иванов.

Заради големият брой на завършващите, ръководството на ФИСН в Пловдивския университет избира за тържеството панаирната палата, чиито размери позволяват присъствието на всички роднини и гости на абсолвентите.

Общо 110 са отличниците в двете образователно квалификационни степени – 56 от тях са магистри, а 54 – бакалаври. За тях са предвидени грамоти и плакети, гравирани с текста „Отличник на випуска”, разказаха от Учебен отдел на Пловдивския университет.

Промоцията на магистрите започва е от 10:30 ч. в Палата 7. На нея ще бъдат връчени дипломите на 460 абсолвенти от специалностите „Финансов мениджмънт”, „Бизнес администрация”, „Корпоративно управление”, „Счетоводство и анализ”, „Международна търговия”, „Бизнес комуникации и връзки с обществеността” и „Управление на човешките ресурси”.


РЕКЛАМА:

***

Тържествената церемония за бакалаврите е с начален час 15:30 ч. и на нея ще се дипломират 450 абсолвенти от специалностите „Маркетинг”, „Политология”, „Макроикономика”, „Международни икономически отношения” и „Стопанско управление”.


Европейска нощ на учените 2022 г.: