Броени дни до откриването. The Graphene Pavilion на The Mobile World Congress

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Преживейте бъдещето с The Mobile World Congress 2018. Запознайте се с изумителния свят на всичко свързано с Graphene на това изложение. Изживейте най-модерните нови технологии чрез интерактивни демонстрации в различни сфери, като: Комуникация на данн , Сензори и IoT, Здраве, Енергия.

Организиран от Graphene Flаgship, реализиран от ICFO и подкрепен от Европейската комисия и GSMA, The Graphene Pavilion е поглед в бъдещето на мобилните технологии.

The Graphene Pavilion е домакин на 25 изявени партньори от цяла Европа и е истинско свидетелство за зашеметяващата работа на Graphene Flаgship.

По проекта Graphene Flаgship работят и проф. дтн Румяна Коцилкова и нейният екип от Института по механика, България.


РЕКЛАМА:

***

В допълнение към изложението на The Graphene Pavilion, ще бъде проведено и събитието „Срещни се с Graphene“ в сряда 28 февруари.

За втората година, Graphene също ще се представи на The Youth Mobile Festival (YoMo), който се провежда като част от Mobile World Congress и ще събере над 15 000 млади хора на възраст 8 – 18 години.

Посетете The Graphene Pavilion Зала 8.0, Щанд 8.0K31 на Световния Мобилен Конгрес 2018 – Fira Gran Via, Барселона, Испания: 26 февруари – 1 март.

За повече информация:

http://graphene-flagship.eu/the-graphene-pavilion-at-the-2018-mobile-world-congress

http://graphene-flagship.eu/exhibitions/MWC2018/Pages/MWC2018.aspx