Търсене
Close this search box.

Академия „Иновации в агробизнеса“ 2024: Готови за бъдещето

Академия „Иновации в агробизнеса“ 2024: Готови за бъдещето

Академия „Иновации в агробизнеса“ 2024: Готови за бъдещето

Академия „Иновации в агробизнеса“ 2024: Готови за бъдещето


Направи дарение на училище!***

Академия „Иновации в агробизнеса: готови за бъдещето“ на 26-28 март.

Заповядайте на Академия „Иновации в агробизнеса: готови за бъдещето“ на 26-28 март 2024 г., в литературен клуб „Перото“, НДК, София! За втора поредна година организираме форум „Академия „Иновации в агробизнеса“, съвместно със Стопански факултет към Софийски университет „Св. Климент Охридски, Lider.bg, ЕЕN – България и Фондация „Приложни изследвания и комуникации“,  Клийнтех България, Професионална асоциация по роботика и автоматизация и иновации (PARAi), BESCO, София Тех парк, Health and Life Sciences Cluster Bulgaria и с медийни партньори БНР – Радио София, SeeNews, SeeNext, TLL медия, 3 e-news, CEO Forum, Profit.bg, сп. Българска наука,  Internet Media Group и др.
Академията надгражда и допълва обучението в Магистърска програма „Иновации и дигитална трансформация на агробизнеса“ към Стопански факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Тази година форумът събира новатори в агросектора и в хранително-вкусовата промишленост, заедно с предприемачи, експерти, представители на научните среди, медии от сферата на високите технологии, дигитализацията, изкуствения интелект, рисковото и публично финансиране и проектната дейност.
 
Участието е безплатно, с предварителна регистрация на този линк: https://t.ly/4BDac
Линк към програмата: https://shorturl.at/dpyC4
Тази година форумът събира новатори в агросектора и в хранително-вкусовата промишленост, заедно с предприемачи, експерти, представители на научните среди, медии от сферата на високите технологии, дигитализацията, изкуствения интелект, рисковото и публично финансиране и проектната дейност.
Очаквайте целодневни изложения на фирми, университети, подкрепящи бизнес организации, клъстери, специализирани модули с презентации и демонстрации на продукти, технологии, услуги в сферата на финансирането, изкуствения интелект и киберсигурност, възможностите за партньорство, взаимодействието наука – бизнес
 
4 обучения и работилници ще ви помогнат да изпреварите конкурентите по отношение на проектното кандидатстване по национални и по европейски програми, в сферата на е-търговията и за изграждането на печеливш бранд и позициониране в онлайн среда.
Обученията и консултациите с експерти на АГРОХъб.бг ще са от полза за всички професионалисти и собственици на бизнеси в сферата на агробизнеса и хранително-вкусовата промишленост.
Очаквайте три вечерни събития. На 26 март ви каним на Дискусия „Моят път в бизнеса“ с участието на предприемачи в секторите от различни поколения с модератор  Лили Големинова, водеща на предаването за култура, иновации и градски истории Радиокафе по Радио София. Очаквайте скоро кой ще отговори на интересните въпроси!
С удоволствие приветстваме отново „Технологии в бара“ (Tech Pub) на ПАРАи на 27 март.
На 28 март Гала вечерта „Жените в агробизнеса: защото те могат“ под егидата на Lider.bg ще ви даде възможност да видите този сектор от различна гледна точка. Очаквайте скоро имената на дамите, които ще споделят своите професионални предизвикателства и успехи!
Очаквайте скоро подробно представяне на изложителите! 
ФБ събитие: https://fb.me/e/a9oVYEd8m
Снимка: Фондация „Приложни изследвания и комуникации“
Откриване на Академия „Иновации в агробизнеса“ 2023
За подробности:
Мая Цанева, innovationagribusiness@gmail.com

Вземете (Доживотен) абонамент и Подарете един на училище по избор!***

Включи се в списъка ни с имейли – получаваш броеве, статии, видеа и всичко, което правим за популяризирането на науката в България.  

Еднократен (Вечен) абонамент​​

Списание “Българска наука” излиза в PDF и ePub и може да се изтегли и чете от компютър, таблет и телефон. Достъпа до него става чрез абонамент, а възможността да се абонирате еднократно позволява да можете да достъпите всички бъдещи броеве без да се налага никога повече да плащате за списанието.