На 7 декември обявяват на живо победителите в Конкурса „Иновативно предприятие на годината“

На 7 декември обявяват на живо победителите в Конкурса „Иновативно предприятие на годината“

На 7 декември обявяват на живо победителите в Конкурса „Иновативно предприятие на годината“

На 7 декември обявяват на живо победителите в Конкурса „Иновативно предприятие на годината“


Направи дарение на училище!***

 

На 7 декември, сряда, в столичния хотел София Хотел Балкан, ще се състои 18-о издание на Националния иновационен форум. На събитието, което е първото от формата наживо от 2019 г. насам, ще бъдат обявени финалистите и победителите в Конкурса „Иновативно предприятие на годината 2022“. Регистрацията за форума е онлайн и е задължителна.

Тази година темата на форума е „Иновации в подкрепа на дигитален и зелен преход“. Това е и акцентът в годишния доклад Иновации.бг, който ще бъде представен на събитието.

На форума под егидата на Президента на Р.България г-н Румен Радев, ще участват експерти и предприемачи от кохортата на победителите в конкурса. Това са Тодор Младенов, изпълнителен директор на „София Тех Парк“ АД,


Разбери повече за БГ Наука:

***

Златина Маринова, ръководител „Изследователски проекти“ на Онтотекст, д-р Пламен Иванов, управляващ партньор на Гамифино, Александра Велкова, изпълнителен директор на Атлас Агро Сайънс и Никола Янков, управляващ партньор на Експат Капитал.

Модератор на събитието ще бъде Теодора Лапшова,  автор и сценарист на предаването „Иновативно“, Българска национална телевизия.

Форумът се организира от Фондация „Приложни изследвания и комуникации“Еnterprise Europe Network – България, АРК Консултинг, Единен иновационен център на БАН, с подкрепата на Изпълнителна Агенция за Европейския съвет по иновации и за МСП на Европейската комисия.

„Иновативно предприятие на годината 2022“ се организира от Фондация „Приложни изследвания и комуникации“Еnterprise Europe Network – България, с подкрепата на Генерална дирекция “Вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и МСП“ на Европейската комисия и на София Тех Парк, със съдействието на БАУХ – Българска асоциация за управление на хора, БАИТ – Българска асоциация по информационни технологииBESCO – Българската стартъп асоциация и PARA – Професионалната асоциация по роботика и автоматизация. Конкурсът се провежда традиционно под егидата на Президента на Р. България. Инициативата е призната от Европейската комисия за добра национална практика в подкрепа на иновационното развитие.

Медийни партньори на Конкурса: предаването „Иновативно“ на БНТБългарско национално радио – Радио СофияDаrik.bgDigitalkKaldata.bgсписание “Икономика”списание „Българска наука“IndustryInfo.bg3e-news.netProfiLand.netEconomy.bgESGnews.bgInternet media group и Digital4Bulgaria.


Вземете (Доживотен) абонамент и Подарете един на училище по избор!***

Включи се в списъка ни с имейли – получаваш броеве, статии, видеа и всичко, което правим за популяризирането на науката в България.  

Еднократен (Вечен) абонамент​​

Списание “Българска наука” излиза в PDF и ePub и може да се изтегли и чете от компютър, таблет и телефон. Достъпа до него става чрез абонамент, а възможността да се абонирате еднократно позволява да можете да достъпите всички бъдещи броеве без да се налага никога повече да плащате за списанието.