Търсене
Close this search box.

15 октомври е крайният срок за кандидатстване в Конкурс „Иновативно предприятие на годината“ 2018

15 октомври е крайният срок за кандидатстване в Конкурс „Иновативно предприятие на годината“ 2018

15 октомври е крайният срок за кандидатстване в Конкурс „Иновативно предприятие на годината“ 2018

15 октомври е крайният срок за кандидатстване в Конкурс „Иновативно предприятие на годината“ 2018


Направи дарение на училище!***

Остават броени дни до края на кампанията за набиране на участници в Конкурс „Иновативно предприятие на годината“ 2018. Иновативни български новостартиращи и утвърдени предприятия могат да кандидатстват по електронен път до 23:45 часа на 15 октомври 2018 г. Традиционно наградите се връчват лично от президента или министър председателя на РБългария по време на Национален иновационен форум през декември.

 

Новосъздадени и утвърдени фирми от ИКТ сектора, от традиционните производства и от сферата на услугите, финансовия сектор подадоха своите кандидатури. Очаква се скоро броят на участниците да надмине този от миналата година.

Конкурсът предлага възможност на победителите и финалистите да се представят на потенциални партньори и клиенти в над 60 държави в рамките на Еnterprise Europe Network. Каталогът с бизнес профилите им ще достигне до представителите на мрежата в Европа, Азия, Северна и Южна Америка, Африка и Нова Зеландия. От тази година победителите получават и марката на Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ за високи постижения в иновациите – Excellence in Innovation.“ С марката се отличават авангардни разработки на български предприятия.


Разбери повече за БГ Наука:

***

Конкурсът има за цел да популяризира успешните български бизнес модели, основаващи се на иновациите и новите технологии. Кандидатите се оценяват в категории по специална методология от експертна група и от жури, според въздействието на отличените иновации.

Конкурсът се организира от Фондация “Приложни изследвания и комуникации” и Еnterprise Europe Network – Българияс подкрепата на Генерална дирекция “Вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и МСП“ на Европейската комисияв партньорство с БНТ , сп. Икономика, онлайн портала Economic и „Успелите“. В инициативата могат да участват активни български фирми, които имат успешно разработена и внедрена иновация през последните три години.

 

Повече за кандидатстването тук: https://event.gg/8244-InnoAwards-2018/


Вземете (Доживотен) абонамент и Подарете един на училище по избор!***

Включи се в списъка ни с имейли – получаваш броеве, статии, видеа и всичко, което правим за популяризирането на науката в България.  

Еднократен (Вечен) абонамент​​

Списание “Българска наука” излиза в PDF и ePub и може да се изтегли и чете от компютър, таблет и телефон. Достъпа до него става чрез абонамент, а възможността да се абонирате еднократно позволява да можете да достъпите всички бъдещи броеве без да се налага никога повече да плащате за списанието.