Стани част от нашия екип

Служител в онлайн магазин Купи Наука

Българска Наука е кауза за популяризиране на науката в България, а Купи Наука е онлайн магазинът, който финансира дейността на Българска Наука. 

Вече повече от 15 г. даваме гласност на науката в България чрез сайта www.nauka.bg, като създаваме и публикуваме увлекателни научни статии, видео материали, аудио съдържание в подкаст формат и издаваме ежемесечни броеве на електронното списание “Българска Наука”. 

През годините Българска Наука успя да се развие и утвърди на пазара като водещата медия за научна информация в България. През 2019 г. каузата спечели наградата на Българска академия на науките за журналисти в категория “Онлайн медии”. Българска Наука е официален медиен партньор за научни новини към Българската телеграфна агенция, както и съорганизатор/медиен партньор на редица обществени проекти като Нощ на учените, Софийски фестивал на науката и още много други подобни проекти. 

Онлайн магазин Купи Наука е нашата пъстра мисия, с която искаме да събудим научен интерес, да доближим науката до все повече хора и да ѝ помогнем да навлезе в ежедневието ни, под формата на дрехи, бижута и аксесоари с научна тематика. Магазинът е ключова част за дейността на Българска Наука, защото приходите от продажбите частично или изцяло финансират всички останали проекти на каузата.

Във връзка с разрастването на нашия малък екип, си търсим човек, който да се присъедини към Българска Наука в ролята на администратор на онлайн магазин Купи Наука.

 

Основни отговорности:

Ежедневни задачи в администраторската платформа на магазина (CloudCart), в която ще се добавят нови продукти, ще се актуализират съществуващи такива и ще се качват рекламни банери. Това включва работа по създаване на визуално съдържание в Canva.com, както и базови задачи във Photoshop.

Следене за наличности на продуктите, както и за наличности при опаковъчни и куриерски материали. 

Отговаряне на клиентски запитвания по телефон/имейл/във Facebook и Instagram. Отговаряне на запитвания и комуникация с нашите търговски партньори. 

Публикуване на рекламни и информативни публикации в страниците на Купи Наука във Facebook и Instagram. 

 

Изисквания: 

Отличен писмен и говорим български език 

Базови познания за работа с Chrome, Google Workspace, Adobe Photoshop, Canva 

Познаване на социални мрежи – Facebook, Instagram 

Владеене на английски език 

Отговорност и желание за работа в екип 

Желание за научаване на нови неща 

Креативност и внимание в детайлите

Работа от собствен компютър

 

Ние предлагаме:

Месечна заплата 1100 лв (нето). 

5-дневна работна седмица, 8 часов работен ден.

Изцяло дистанционна работа.

Безплатен достъп до интересни научни събития като част от нашия екип.

Смислена работа в приятелски екип и с любезна клиентска аудитория.

 

При интерес, кандидатствайте по тази обява като ни изпратите CV и кратко мотивационно писмо на petar@nauka.bg

Включи се в списъка ни с имейли – получаваш броеве, статии, видеа и всичко, което правим за популяризирането на науката в България.  

Сп. Българска Наука, брой 162: