ВИЖ ПОВЕЧЕ в Европейска нощ на учените и спечели награда! Игра

ВИЖ ПОВЕЧЕ
в Европейска нощ на учените и спечели награда!
Игра

 Европейската нощ на учените е мега събитие, което за поредна година се провежда в последния петък на септември. И през 2019 г. проектът REFRESH, част от инициативата по отбелязване на Европейска нощ на учените, включва разнообразна и интересна програма от събития на 27 септември. В София те ще проведат в 20 локации, а цялата програма можете да видите тук.

От експерименти, демонстрации и работилници до лекции и презентации, покриващи всички области на науката и технологиите, учените, участващи в Нощта, ще са на тези места, готови да се срещнат с малки и големи посетители.

Потопете се в света на науката и открийте с какво всъщност се занимават изследователите!

Посещавайки събитията в София, ще имате възможност да се включите в нашата игра ВИЖ ПОВЕЧЕ в Европейска нощ на учените и спечели награда!и да получите страхотна тениска. 

 

Условия на ирата

 Право да участва има всеки, който посети събитие от Европейската нощ на учените 2019 на 27 септември в една от двайсетте локации в София.

  1. Участието в играта става с попълване на талон за участие в посетената локация. Талоните могат да бъдат намерени в Европейския кът или на специално обозначеното за целта място.
  2. Всеки участник има право да пусне по един талон за участие във всяка посетена локация.
  3. Печелившите трима участници ще бъдат изтеглени в томбола, резултатите от която ще бъдат обявени до 18 октомври 2019 г. на сайта nauka.bg.

 

Награди

 Тримата наградени ще получат научна тениска по техен избор от каталога на kupinauka.com.

 

Обработка и управление на данни

 Организаторът Британски съвет обработва личните данни на участниците в играта в съответствие със Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД).

  1. С регистрацията си в играта участниците доброволно дават изричното си съгласие да предоставят на организатора свои лични данни за нуждите на тази игра, съобразно ЗЗЛД.
  2. Организаторът гарантира, че личните данни на лицата няма да бъдат обработвани за други, извън необходимите за провеждането на играта, цели.
  3. Организаторът поема задължението личните данни на участниците да не бъдат предоставяни на трети лица, с изключение на случаите, които са допустими съгласно ЗЗЛД.
  4. Организаторът поема задължението личните данни на участниците в играта да бъдат обработени и съхранявани за период не по дълъг от 10 работни дни след обявяване резултатите от играта. След изтичането на този период файлът с данните ще бъде унищожен.
  5. Организаторът гарантира, че е предприел необходимите технически и организационни мерки за защита на личните данни на участниците в играта.
  6. Всеки участник в играта има право, съгласно ЗЗЛД, да поиска да получи достъп до отнасящите се за него лични данни, както и да упражни всички други свои права съгласно ЗЗЛД.

 

Входът е свободен. Очакваме Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *