Чети всеки месец наука на разбираем език – сп. Българска наука

Във всеки нов брой на онлайн списание Българска Наука ще намерите актуални новини, статии и интервюта с учени, засягащи интересни научни теми от България и света. 

Всеки нов брой ще ви предостави над 100 страници увлекателно научно съдържание, поднесено на разбираем и достъпен език.

Списанието излиза с нов брой всеки месец. Достъпно е в онлайн формат (не се публикува на хартиен носител) и може да се изтегли в pdf/epub/mobi формат (може да се чете на четец, смарт телефон, таблет или компютър).

Годишният абонамент за онлайн списание Българска Наука ви гарантира достъп до всеки нов брой на списанието за идващите 12 месеца. Освен до списанието, абонаментът отключва достъп до онлайн книги и скрити подбрани статии в сайта https://my.nauka.bg, достъпни само за абонати (нашата общност) през целия период на абонаментния план.

За любителите на визуалното съдържание, всеки месец получавате и нов кратък документален филм и видеа по статии от списанието. 

БОНУС: Сега с всеки абонамент можете да подарите още един на свой близък, защото с закупуването на 1 абонамент, получавате достъп за двама.

 

Направи Абонамент – веднага получаваш достъп до всички броеве

https://nauka.bg/abonament/

При затруднения да платите с карта заради процеса на 3D верификация, можете да се абонирате чрез наложен платеж: тук.

Включи се в списъка ни с имейли – получаваш броеве, статии, видеа и всичко, което правим за популяризирането на науката в България.