Никога не спирайте да се учите!

През февруари миналата година за първи път реших да платя за курс, който да ми помогне да реша няколко проблема, които имахме с БГ Наука. Тъкмо бяхме започнали да развиваме онлайн магазин и използвахме Фейсбук като рекламен канал, но нищо не разбирахме от това. Така реших да платя за професионален курс.

Няколко месеца по-късно отново реших, че трябва да запиша курс, но този път за онлайн търговия, за да развием магазина КупиНаука.ком, който на практика издържа цялата дейност по проекта БГ Наука. Благодарение на всички вас, които са си купили наш продукт, ние съществуваме и се развиваме.

Така записах курса на Борил Богоев за Онлайн търговия към СофтУни. Може би най-добрия и полезен курс, който съм изкарвал до сега. Той ми даде огромен тласък и благодарение на всичко научено мога да кажа, че КупиНаука е успешен и развиващ се малък онлайн магазин.

След това се оказа, че Борил Богоев има своя образователна платформа, в която качва постоянно изключително добри и полезни курсове за маркетинг, онлайн търговия и въобще всичко, което ти трябва за създаване на нов сайт от нищото и как да започнеш да печелиш от него или поне да го развиеш доста добре.


РЕКЛАМА:

***

За всеки, който се интересува Как да си направим професионален уебсайт – бързо, лесно, евтино този курс ще му даде такъв старт, че ще спести месеци работа и разходи по ненужни допълнителни неща, които по-скоро биха му пречили. Курсът е супер за начинаещи.

Ако го, искате ВЪВЕДЕТЕ кода „nauka.bg”, като така ще продължите да помагате и на БГ Наука!

Други курсове, които силно препоръчвам са:

Въведение в електронната търговия – страшно подробно и добре направен, подходящ както за начинаещи така и за напреднали.  Лично аз постоянно си пускам различни части от него, за да си припомнят това или онова.

В този случай също можете да въведете кода „nauka.bg”, ако се интересувате от курса, като така ще продължите да помагате на БГ Наука. Това важи и за курса по email маркетинг за начинаещи!

Email маркетинг за начинаещи – Всичко, което ви трябва да знаете за изпращането на имейли до определени групи от хора и как да се научите да изпращате професионални имейл кампании.

Очаквайте статия, в която описвам кое съм подобрил благодарение на курсовете на Борил Богоев!
Добре е да знаете, че има АБОНАМЕНТ, който включва всичките курсове за определен период от време. Струва си!


Европейска нощ на учените 2022 г.: