• Съобщение

  • Форумът на „БГ наука“ работи отново!   13.10.2015

   Уважаеми потребители,  Форумът на „БГ наука“ работи отново, след техническо прекъсване. Извършени са някои промени, най-важната от които е, че всеки потребител трябва да влезе с името, което се показва във форума, а не с което се „логвал“ преди. 
   В краен случай използвайте "забравена парола" и ще получите имейл с указания и вашето актуално потребителско име. Форумът все още претърпява промени и се работи усърдно по неговото оформление.  Временно някой функции може да не работят, също така изображения и прикачени файлове може да липсват, но всичко това ще е временно.  Тази версия на форума е като малка социална мрежа и ще я развием максимално. Съжаляваме за забавянето, но то се наложи поради финансови причини.  И тук искам да се обърна към всички потребители на форума с призив да ни помогнете да си платим хостинга за следващата година. Трябват ни 930 лв, които да заплатим до края на ноември месец. Който желае, може да помогне на следната банкова сметка: 
   Банка: Обединена Българска Банка
   IBAN: BG86UBBS80021047720930
   BIC: UBBSBGSF
   Сдружение "Форум Наука" - за Българска Наука Или от тук: http://goo.gl/7Gu45T На всеки дарител ще бъде изпратен отчет за постъпилите и изразходвани средства. 
   Ако дарителят желае, името му ще бъде публикувано в знак на благодарност.  Росен Теодосиев, 
   Гл. редактор
Sign in to follow this  
Followers 0

The free library

1 мнение в тази тема

http://www.thefreelibrary.com/

На този адрес ще откриете архив от над 3 млн. книги и статии. Основната версия е на английски език, но съществува опция за избирането на алтернативни варианти - руски, апонски, китайски, арабски и др, но не и на български за съжаление.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Регистрацията на нов акаунт в нашата общност е много лесно!


Register a new account

Вход

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0