Вие сте тук

Излишен разход ли са пробиотиците?

Credit: Ryan Snyder, flickr (CC BY 2.0)
Credit: Ryan Snyder, flickr (CC BY 2.0)

Онлайн блогове и списания спомогнаха за разпространяване на модата с хвалби на предполагаемите ползи за здравето на храните, преминали през млчено-кисела ферментация, като подобряване на храносмилането и повишаване устойчивостта към инфекции.

Според нов обзор на последните изследвания в областта на хранителните добавки, феновете на пробиотичните храни и напитки може би си харчат парите напразно, защото е възможно те да не допринасят за по-доброто здраве на така или иначе здравите възрастни…

Прочетете целия материал във втория брой на новото списание “Българска наука и медицина”: http://medicina.nauka.bg/category/broij2

Коментари

коментара

Related posts

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close